Šķietami nesaderīgākie Zodiaka zīmju pāri, kuri patiesībā papildina viens otru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Vera Prokhorova/Shutterstock

Saskaņā ar astroloģiju zodiaka zīmēm ir liela nozīme saderībā ar citiem cilvēkiem. Tātad horoskops nosaka, kas jums šķiet pievilcīgs, un dažreiz šī persona ir jūsu precīzs pretstats. Zemāk lasiet, kuras zīmes ir pierādījums tam, ka pretstati piesaista.

Auns un Svari

Auns un Svari pēc rakstura ir ļoti atšķirīgi. Auns ir kaislīgs, impulsīvs un mīl azartu, savukārt Svari ir harmoniski, nosvērti un cenšas izvairīties no konfliktiem. Tomēr šīs divas Zodiaka zīmes ļoti labi papildina viena otru: Auns var mācīties no Svariem, kā būt taktiskākam savās darbībās, un Svari var mācīties no Auna, kā būt drosmīgākiem un tieši risināt problēmas.

Vērsis un Strēlnieks

Pēc dabas Vērsis ir atraisīts, praktisks un mīl komfortu, savukārt Strēlnieks ir azartisks, optimistisks un mīl izaicinājumus. Lai gan no pirmā acu uzmetiena šīs divas zīmes šķiet nesavienojamas, patiesībā tās labi papildina viena otru. Vērsis var mācīties no Strēlnieka, kā baudīt dzīvi, un Strēlnieks var mācīties no Vērša, kā būt praktiskākam savā pieejā.

Dvīņi un Mežāzis

Dvīņi ir sabiedriski, zinātkāri un dzīvespriecīgi, savukārt Mežāzis ir nopietns, praktisks un mērķtiecīgs. Šīs divas zīmes bieži tiek uztvertas kā nesavienojamas, bet patiesībā tās ļoti labi papildina viena otru. Dvīņi var mācīties no Mežāža, kā būt disciplinētākam un koncentrēties uz saviem mērķiem, savukārt Mežāzis var mācīties no Dvīņiem, kā izklaidēties un baudīt dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu