Ar narkotirgoņu rēķinu kārtošanu saistītā apšaudē Parīzes priekšpilsētā nogalināts viens cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ierocis. Ilustratīvs attēls.
Ierocis. Ilustratīvs attēls. Foto: zef art/Shutterstock

Parīzes ziemeļu priekšpilsētā 3. maija vakarā apšaudē, kas, pēc visa spriežot, bijusi saistīta ar narkotirgoņu rēķinu kārtošanu, viens cilvēks nogalināts un seši ievainoti, sestdien pavēstīja prokuratūra un mērs.

Sevrānā, kas atrodas starp Parīzes centrālo daļu un Šarla de Golla lidostu, ap plkst.23.45 noticis uzbrukums auto stāvlaukumā pie kultūra centra, pavēstīja prokuratūra.

Ierodoties notikuma vietā, policija atradusi četrus ievainotus cilvēkus. Viens no viņiem drīz vien nomiris, bet pārējie trīs smagā stāvoklī tika nogādāti slimnīcā, pavēstīja avots policijā.

Vēlāk slimnīcā tika nogādāti vēl trīs cilvēki ar šautām brūcēm, sacīja avots, piebilstot, ka stāvlaukumā ar automobili atbraukuši divi vīrieši, viens no viņiem izkāpis no auto un sācis šaut.

Uzbrucēji pēc tam aizbēguši.

Kā ziņu aģentūrai AFP sacīja Sevrānas mērs Stefāns Blanšē, notikums "pavisam skaidri ir rēķinu kārtošana, kas ir saistīta ar narkotiku nelikumīgu tirdzniecību".

"Ir jāievieš kārtība un jāizskauž nelikumīgā tirdzniecība," sacīja mērs. "Šie idioti raidīja lodes un aicinājumiem uz mieru neatsaucās."

Policija uzsākusi izmeklēšanu par tīšu slepkavību, ko pastrādājusi organizēta grupa, pavēstīja likumsargi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu