Semeņistaja Vācijā piedzīvo zaudējumu ITF W-100 sērijas vienspēļu turnīra pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Darja Semeņistaja
Darja Semeņistaja Foto: www.instagram.com/darja_sem

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja sestdien Vācijā cieta zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Vīsbādenes W-100 sērijas turnīra vienspēļu sacensību pusfinālā.

Semeņistaja, kura pasaules rangā ieņem 113.vietu un sacensībās izsēta ar ceturto numuru, ar 2-6, 6-4, 4-6 zaudēja turnīra galvenajai favorītei argentīnietei Hulijai Rierai (WTA 94.).

Spēli ar servi sāka Semeņistaja, pirmajā setā zaudējot trešajā un septītajā geimā, pašai servējot, bet astotajā geimā viņai izdevās atspēlēt tikai vienu no trim setbumbām.

Otrā seta otrajā geimā Semeņistaja izmantoja otro no trim breikbumbām, pēc nākamā geima panākot 3-0, taču Riera atspēlējās, uzvarot septīto geimu, kurā servēja Latvijas tenisiste.

Līdz tam spēlē garāko desmito geimu Latvijas tenisiste spēja uzvarēt ar pirmo setbumbu, turpinot cīņu par uzvaru trešajā setā.

Trešajā setā, ko ar servi sāka Semeņistaja, tenisistes apmainījās ar uzvarētiem pretinieču servju geimiem trešajā un ceturtajā geimā.

Devītajā geimā Semeņistaja deva pretiniecei trīs breikbumbas pēc kārtas, Rierai izmantojot trešo un izvirzoties vadībā ar 5-4.

Mača garākajā pēdējā geimā Semeņistajai bija trīs breikbumbas, bet Riera uzvarēja ar trešo mačbumbu.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Latvijas tenisiste nopelnīja 39 pasaules ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Semeņistaja ar 6-4, 6-1 apspēlēja Kipru pārstāvošo un Rumānijā dzimušo Raluku Šerbanu (WTA 186.), astotdaļfinālā ar 6-7 (6:8), 7-5, 6-2 pārspēja polieti Ginu Feistelu (WTA 609.), kura pirms iekļūšanas pamatturnīrā pārvarēja kvalifikāciju, bet ceturtdaļfinālā ar 5-7, 7-5, 6-2 pieveica kvalifikāciju pārvarējušo slovēnieti Veroniku Erjavecu (WTA 169.).

Jau ziņots, ka dubultspēļu sacensībās turnīra trešās raketes Semeņistaja un gruzīniete Natela Dzalamidze tika līdz ceturtdaļfinālam, Semeņistajai nopelnot 21 pasaules ranga punktu.

Sacensības notiek māla seguma laukumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu