Video "Timberwolves" iegūst 2-0 vadību sērijā pret NBA čempioni "Nuggets"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Entonijs Edvards
NBA zvaigzne Entonijs Edvards Foto: Reuters/ScanPix

Pie otrās uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīra otrajā kārtā pirmdien viesos tika Minesotas "Timberwolves", pārliecinoši pieveicot pagājušās sezonas čempionus Denveras "Nuggets".

Otro spēli savā laukumā "Nuggets" zaudēja ar 80:106 (20:28, 15:33, 25:21, 20:24), sērijā līdz četrām uzvarām ļaujot "Timberwolves" izvirzīties vadībā ar 2-0.

Minesotas komanda "play off" šosezon vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu, tiekot pie uzvarām visās sešās spēlēs.

Pirmdienas mačā viesi lielāko darba daļu paveica jau pirmajā puslaikā, divas ceturtdaļas uzvarot ar 61:35. Cīņas otrajā pusē mājinieki spēles gaitu lauzt nespēja un piedzīvoja smagu zaudējumu.

Uzvarētāju rindās pa 27 punktiem katrs guva Entonijs Edvards un Karls-Entonijs Taunss, bet pa 14 punktiem pievienoja Nazs Rīds un Nikeils Aleksandrs-Volkers.

Mājiniekus no zaudējuma nespēja glābt Ārona Gordona 20 punkti un Nikolas Jokiča 16+16.

Rietumu konferences pusfināla sērijas nākamās divas spēles piektdien un svētdien notiks Minesotā.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā "Timerwolves" ar 4-0 pieveica Fīniksas "Suns" basketbolistus, bet "Nuggets" ar 4-1 pārspēja Losandželosas "Lakers" komandu.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu