Latvijas pārstāvji izcīna medaļas pasaules čempionātā dambretē komandām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Dambretes federācija

Latvijas sieviešu izlase pirmdien Portugālē triumfēja pasaules čempionātā komandām 100 lauciņu dambretē, kamēr vīriešu izlase tika pie sudraba godalgām, vēsta Latvijas Dambretes federācija (LDF).

Latvijas sieviešu izlase, kurā spēlēja pasaules čempione ātrajā dambretē starptautiskā meistare Jeļena Česnokova un jaunās dambretistes starptautiskās meistarkandidātes Malvīne un Alise Misānes, pēdējā kārtā pārspēja iepriekšējās čempiones nīderlandietes, garantējot uzvaru meistarsacīkstēs.

Otrajā vietā ierindojās Polijas komanda, bet trešās palika Nīderlandes dambretistes.

Tikmēr vīriešu komandu čempionātā Latvijas izlase pēdējā kārtā spēkojās ar turnīra līderi Nīderlandes komandu un savstarpējais mačs noslēdzās neizšķirti. Līdz ar to Latvijas izlase, kurā spēlēja starptautiskie lielmeistari Guntis Valneris un Raimonds Vipulis un starptautiskais meistars Roberts Misāns, izcīnīja otro vietu un sudraba medaļas.

Par uzvarētājiem kļuva Nīderlandes sportisti, bet trešajā vietā ierindojās un bronzas medaļas izcīnīja mūsu kaimiņvalsts Lietuvas komanda, kura izšķirošajā mačā pārspēja Izraēlas komandu.

Šodien abas Latvijas izlases piedalīsies pasaules komandu čempionātā ar ātrās dambretes laika kontroli un 8.maijā turpinās cīņas pasaules komandu čempionātā ar ātrspēles laika kontroli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu