Video "Thunder" ar drošu uzvaru pār "Mavericks" sāk Rietumu konferences pusfinālu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Ar drošu uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīra otro kārtu otrdien uzsāka Oklahomasitijas "Thunder" vienība.

Regulārā čempionāta Rietumu konferences labākā komanda savā laukumā ar 117:95 (23:23, 39:30, 27:26, 28:16) pieveica Dalasas "Mavericks" un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 1-0.

Mājinieku rindās labāko sniegumu nodemonstrēja pretendents uz šīs sezonas NBA vērtīgākā spēlētāja titulu Šejs Gildžess-Aleksandrs, kurš guva 29 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles.

Vēl "Thunder" sastāvā 19 punktus guva Čets Holmgrens, bet 18 - Džeilens Viljamss.

Viesu rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Kairijs Ērvings, bet cits pretendents uz sezonas MVP balvu Luka Dončičs šoreiz atzīmējās ar sev pieticīgiem 19 punktiem, sešām bumbām zem groziem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Sērijas otrā spēle notiks ceturtdien turpat "Thunder" laukumā, bet nākamie divi mači tiks aizvadīti Dalasā.

"Thunder" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sērijā ar 4-0 pārspēja Ņūorleānas "Pelicans", bet "Mavericks" Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ar 4-2 pieveica Losandželosas "Clippers" basketbolistus.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu