Ministru kabinets par ieguldījumu cilvēktiesību jomā godina kustības "Dzīvesbiedri" dibinātāju Zālīti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kaspars Zālītis/"Facebook"

Piektdien, 10. maijā, Latvijas Republikas Ministru kabineta Atzinības rakstu par ieguldījumu cilvēktiesību jomā, īpaši tiesiskuma, vienlīdzības un iekļaujošas sabiedrības vērtību stiprināšanā saņēmis cilvēktiesību aktīvists un kustības "Dzīvesbiedri" dibinātājs Kaspars Zālītis, liecina ieraksti kustības sociālajos tīklos.  

"Sveicam mūsu kustības vadītāju Kasparu Zalīti ar Ministru kabineta Atzinības rakstu par ieguldījumu cilvēktiesību jomā, īpaši tiesiskuma, vienlīdzības un iekļaujošas sabiedrības vērtību stiprināšanā," platformā "Facebook" raksta kustība. 

Atzinības rakstu pasniegusi Latvijas Republikas tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV). Tas apzīmogots ar Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) parakstu. 

"Esmu dziļi pagodināts saņemt Latvijas Republikas Ministru kabineta Atzinības rakstu," platformā "Facebook" raksta Zālītis. 

"Šī atzinība ir augstākais pagodinājums, ko esmu saņēmis no savas valdības par centieniem cilvēktiesību aktīvismā, taisnīgumā un iekļaujošas sabiedrības veicināšanā.

Es vēlos izteikt sirsnīgu pateicību ikvienam, kas piedalījās Dzīvesbiedru kustībā, un ikvienam, kas palīdzēja Partnerības nolikuma tapšanā par realitāti. Jūsu atbalsts, pārliecība un nenogurstošais darbs ir palīdzējis sasniegt šo vēsturisko pavērsienu, kas piepildīsies 2024. gada 1. jūlijā," turpina aktīvists.

Ministru kabineta Atzinības raksts tiek piešķirts, lai privātpersonām izteiktu valdības atzinību par izciliem sasniegumiem tautsaimniecības, zinātnes, izglītības, veselības, vides aizsardzības, valsts pārvaldes, kultūras, sporta un valsts aizsardzības jomā.

Atzinības rakstu pasniedz Ministru prezidents vai attiecīgās nozares ministrs svinīgā ceremonijā par godu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai un Latvijas Republikas proklamēšanas dienai.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu