VIDEO Horvātijas pārstāvis Eirovīzijā slavē Donu

Apollo.lv
Papildināts 16:12, 14. maijs, 2024
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Dons/"Instagram"

68. Eirovīzijas dziesmu konkursa otrās vietas ieguvējs, Horvātijas pārstāvis Baby Lasagna augstu vērtējis Latvijas mūziķa Dona dziesmu "Hollow", liecina Dona publikācija "Instagram".

Baby Lasagna uzslavas pauda intervijas laikā. Intervētāja viņam jautājusi: "Ja tu būtu žūrijā, kam tu dotu tos 12 punktus?" 

Mākslinieks uzreiz atbildēja: "Latvijai!" – šķietami pārsteidzot intervētāju, kura pārjautāja: "Latvijai? Tiešām?" Baby Lasagna piebilda, ka dziesma viņam ļoti patikusi. "Jā, manā ieskatā tā bija vislabākā. Man tā dziesma šķita fantastiska," teica mūziķis.

Dons "Instagram" stāstā māksliniekam pateicies par labajiem vārdiem. 

Jau ziņots, ka Horvātija Eirovīzijā ieņēma otro vietu ar 547 punktiem (210 no žūrijas, bet 337 no skatītājiem), bet trešajā vietā Ukraina ar 453 punktiem (146 no žūrijas, bet 307 no skatītājiem).

Latvija finālā ieņēma 16. vietu ar 64 punktiem (žūrija piešķīra 36 punktus, bet skatītāji 28 punktus),

bet mūsu kaimiņvalstis Lietuva un Igaunija finālā ierindojās attiecīgi 14. un 20. vietā, saņemot 90 un 37 punktus.

Finālā par uzvaru sacentās 25 valstis – tai skaitā visas Baltijas valstis. Lietuva ieguva 14. vietu, bet Igaunija – 20. vietu.

Visas konkursa tiešraides no Malmes arēnas vada Holivudas aktrise Malina Akermane un Eirovīzijas veterāne, komiķe Petra Mede. Latvijā Eirovīzijas fināla tiešraidi komentēja Toms Grēviņš un Lauris Reiniks.

Foto: 68. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls

Šogad par uzvarētājtitulu sacentās 25 valstis - Zviedrija, Ukraina, Vācija, Luksemburga, Izraēla, Lietuva, Spānija, Igaunija, Īrija, Latvja, Grieķija, Apvienotā Karaliste, Norvēģija, Itālija, Serbija, Somija, Portugāle, Armēnija, Kipra, Šveice, Slovēnija, Horvātija, Gruzija, Francija un Austrija.

Video: Dons komentē iekļūšanu Eirovīzijas finālā

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu