Alīna Peinere apsver noalgot nakts aukli, kad pasaulē nāks pirmdzimtais (4)

Apollo.lv
Foto: alina.peinere/Instagram

Bijušais basketbolists Žanis Peiners ar sievu influenceri Alīnu Peineri ir pirmā bērniņa gaidībās. Viesojoties raidījuma "Kad viņas satiekas", Alīna atklāja, ka tad, kad bērns ienāk ģimenē, viņa apsver noalgot nakts aukli.

Daloties ar savām pārdomām par bērniņa gaidīšanas laiku, tika apspriests arī tas, vai nepārtrūks saite ar draudzenēm, kad viņa laidīs pasaulē bērniņu. Alīna uz to atbild, ka tuvākajām draudzenēm nav vēl bērnu, bet viņām piekodinās, lai atgādina par sevi un viņu neaizmirst. Viņa labprāt draudzenes gaidītu ciemos.

Uz jautājumu, ko viņa domā par jaundzimušā bērna bilžu publiskošanu, viņa teic: "Bērns vai nu ir jārāda, vai nav jārāda. Nekādas emocijzīmes uz sejas nevajag likt. Ja es būšu tā mamma, kas Instagramā liek tikai savu bērnu un tikai par to runā – tad pasakiet man, ka ir mazliet par daudz. Visam jābūt balansā."

Alīna stāsta, ka ir plāns algot nakts auklīti, bet lēmums tiks pieņemts no apstākļiem. Viņa uzsver, ka miegs ir ļoti svarīgs, ne tikai, lai uzturētu labas attiecības ar vīru, bet tas arī stabilizē hormonālo darbību. Alīna ir jautājusi citām māmiņām, ko viņas domā par nakts aukles pakalpojumiem. Citas māmiņas gan nelabprāt bērnu atstātu uz nakti svešai sievietei.

Alīna teic, ka no pašām dzemdībām nebaidās, bet gan no tā, kas sagaida pēc tam.

Peinere nesen vietnē "Instagram" dalījusies ar video no dzimuma noskaidrošanas brīža. Kadros redzamas dūmu sveces zilā krāsā, kas nozīmē, ka abi gaida puisīti.

Abi vēl nav izdomājuši dēla vārdu, taču zina to, ka vēlas īsu, internacionālu vārdu, ko viegli izrunāt visās valodās.

Kā zināms, Peineri apprecējās 2021. gada vasarā. Pirms kāzām pāris bija kopā astoņus gadus.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu