"Man visu laiku raksta vīrieši." Liene Ušakova neslēpj, ka viņai joprojām ir daudz pielūdzēju (3)

Apollo.lv

TV zvaigznes Lienes Ušakovas un viņas mīļotā vīrieša – boksera Jura Zundovska attiecības kļūst aizvien tuvākas. Neskatoties uz to, ka jau kādu laiku publiski zināms, ka Liene vairs nav brīva sieviete, vīrieši aizvien viņai pievērš uzmanību. 

Šovā "Slavenības. Bez filtra" pāris kopā ar Jura dvīņubrāli devās pastaigā pa Liepājas pludmali. Brālis vēlējās uzzināt, vai Juris pēc biežākas parādīšanās TV ekrānos ir izjutis lielāku uzmanību no sievietēm.

Juris atklāj, ka neesot novērojis jebkādas izmaiņas ne pirms, ne pēc piedalīšanās vairākos šovos. Turpretī Liene piebilst: "Man visu laiku raksta vīrieši."

Liene un Juris viens otram uzticoties, un šādas pielūdzēju ziņas neradot liekas problēmas, jo tās viņi reizēm pat lasot kopīgi, lai par tām pasmietos: "Ir ļoti daudzām lietām jāsakrīt, droši vien tas nav par izskatu, vairāk tas ir tiešām par cilvēka iekšējo pasauli un dvēseli," noteic Liene, liekot saprast, ka Juri viņa neesot izvēlējusies tāpat vien.

Liene ne reizi vien izteikusies, ka par šīm attiecībām ir ļoti laimīga. 

Jau vēstīts, ka mīlas šovs "Amors" TV ekrānos nonāca šī gada martā. Tieši tur abi iepazinās. Noslēdzoties šovam, Ušakova dalījās ar šova aizkulisēm un iespaidos par piedalīšanos.

Vairāk skaties 1188.lv.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu