VIDEO Iedzīvotājus Lucavsalā pārsteidz bukleti par gaidāmu "spēcīgu zemestrīci Rīgā"

Apollo.lv
Lucavsalā izveidots lielākais suņu pastaigu laukums Rīgā
Lucavsalā izveidots lielākais suņu pastaigu laukums Rīgā Foto: Rīgas dome

TV3 raidījuma "Bez Tabu" skatītāja Anna Lucavsalā pamanījusi bukletus, kas brīdina par "gaidāmu spēcīgu zemestrīci Rīgā". Buklets apzīmogots ar Iekšlietu ministrijas, VUGD un NMPD ģerboņiem.

"Vēlos uzzināt, vai šis “brīdinājums” ir nopietni vērā ņemams? Cik uzticama ir šī informācija un vai par šādu notikumu nebūtu jāpaziņo kaut kā oficiālāk, pārliecinoties, ka tiešām visi ir apziņoti? Vēlētos arī dzirdēt komentāru no Iekšlietu ministrijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, kā vārdā ir parakstīts šis brīdinājums. Paldies!" teikts Annas vēstulē.

Pārmeklējot stāvlaukumus, "Bez Tabu" šādus bukletus neatrod, taču tos manījuši arī citi iedzīvotāji. Viņuprāt, tas ir pagalam neizdevies joks.

"Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Iekšlietu ministrija nav saskaņojuši savas emblēmas izvietošanu, kā arī tā saturs ar dienestu un ministriju nav skaņots. Iekšlietu ministrija un VUGD neatbalsta tādu vizuālo materiālu izstrādi, kas var iedzīvotājiem radīt maldinošu iespaidu par iespējamu apdraudējumu," raidījumam norāda Iekšlietu ministrijā.

Video: "Bez tabu" sižets

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu