"Beidzot tas notiek!" Slavenajam "TikTok" pārim ar 37 gadu vecuma starpību būs bērns (4)

Apollo.lv
Foto: oliver6060/TikTok

Vieni no populārākajiem tiktokeriem ir 63 gadus vecā Šerila Makgregora un viņas 26 gadus vecais vīrs Kurāns Makeins. Nu pāris nākuši klajā ar paziņojumu – viņiem būs bērns.

​Slavenais "TikTok" pāris nesenā videoklipā dalījās ar saviem faniem aizraujošajos jaunumos. "Tas beidzot notiek, mēs veidojam savu ģimeni," Makgregora pavēstīja.

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

Šerila pastāstīja, ka bērnu iznēsās surogātmāte. Šerila nebūs bērna bioloģiskā māte, bet tad, kad bērns nāks pasaulē, viņa viņu adoptēs. 

@oliver6060 Im not pregnant our Surrogate is #fyp #agegap #surrogacy #update ♬ original sound - Queen cheryl 👸

Jau iepriekš tika ziņots, ka pāris bija gatavi šķirties no 120 000 mārciņām (~140 381 eiro), lai apmaksātu surogātmātes pakalpojumus. Par to, cik izmaksājis šis prieks, pāris vēl nav paziņojis. Viņi visi kopā jau devušies uz pirmo vizīti.

63 gadu vecajai Šerilai ir jau septiņi bērni no iepriekšējām attiecībām, bet viņas vīram - 26 gadus vecajam Kurānam - šis būs pirmais bērns. Šerila ir arī vecmāmiņa. 

Kurāns par gaidāmo ģimenes papildinājumu ir sajūsmā:

"Es beidzot būšu tēvs, beidzot mums būs ģimene!"

Nav noslēpums, ka lielo popularitāti internetā pāris guvis savu attiecību dēļ, proti, vecuma starpības dēļ. Lai gan komentāri internetā mēdz būt dzēlīgi, tomēr Kurāns un Šerila ir laimīgi.

Šerilas vīrs Kurāns reiz rakstīja: "Vecumam nav nozīmes, ja tā ir tava mūža mīlestība."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu