Iekaroja boksa pasauli, nākamais mērķis – Holivuda. Usiks būs vienā filmā ar Džonsonu

Apollo.lv
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: FAYEZ NURELDINE/AFP

Supersmagā svara absolūtais čempions boksā Oleksandrs Usiks iekļauts topošajā Holivudas filmā ''The Smashing Machine'', kurā spēlē arī ASV superzvaigzne Dveins Džonsons.

19. maijā Oleksandrs Usiks apvienoja visas supersmagā svara čempiona jostas. Ukraiņu bokseris pēc punktiem uzveica britu tā brīža čempionu Taisonu Fjūriju, kurš iepriekš nebija zaudējis. Usiks kļuva par pirmo absolūto čempionu supersmagajā svarā kopš 1999. gada.

Interneta filmu datubāzē (IMDb) parādījusies informācija, ka Usiks ir izmēģinājis arī savas aktierprasmes. Viņš spēlēs Ukrainas bijušo jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoni Ihoru Vovčančinu filmā ''The Smashing Machine''. Tiek plānots, ka tā iznāks 2024. gada decembrī.

''The Smashing Machine'' ir biogrāfiska filma par bijušo MMA cīkstoni Marku Kerru. Viņš reiz tika uzskatīts par sporta nākotni, sākot karjeru ar 11 uzvarām. Tomēr savainojumi un atkarības neatļāva Kerram sasniegt savu potenciālu. Viņš divreiz cīnījās pret Usika spēlēto varoni Vočančinu. Pirmās cīņas rezultāts ticis anulēts neatļautu sitienu dēļ, bet otrajā - 2000. gadā - uzvarēja ukraiņu sportists. Kopā savā karjerā Vočančins uzvarēja 56 no savām 67 MMA cīņām. 

Tikmēr filmas galveno varoni spēlēs bijušais restleris Džonsons. Atšķirībā no Kerra viņš bija cīkstonis izklaides jomā - populārajā WWE.

Usiks nav vienīgais sportists, kuram piešķirta loma ''The Smashing Machine''. MMA cīkstonis Raiens Beiders spēlēs bijušo MMA pasaules smagā svara čempionu un Kerra mentoru Marku Koulmenu, kurš 2000. gadā uzveica Vočančinu.

Filmā būs arī Kinoakadēmijas balvai jeb "Oskaram" nominētā aktrise Emilija Blanta.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu