VIDEO Lielirbes ielas un K. Ulmaņa gatves krustojumā notikusi avārija

Apollo.lv
Papildināts 15:36, 26. maijs, 2024

Svētdienas pēcpusdienā Rīgā, Lielirbes ielas un Kārļa Ulmaņa gatves krustojumā avarējis auto, informē "Apollo.lv" aculiecinieks.

Kā redzams aculiecinieka iesūtītajā video, cietušajam auto ir iedragāti sāni.

Portāls "Apollo.lv" sazinājās ar Valsts policiju, lai noskaidrotu vairāk par notikušo.

Šodien, 26.maijā Valsts policijā saņemta informācija, ka Rīgā noticis ceļu satiksmes negadījums. Valsts policijas amatpersonas ieradās notikuma vietā un sākotnējā informācija liecina, ka ap pulksten 11.50 vīrietis vadīja automašīnu “KIA” pa Kārļa Ulmaņa gatvi un šķērsoja krustojumu ar Lielirbes ielu, kad luksoforā deg aizliedzošais (sarkanais) signāls, kā rezultātā, nedodot ceļu transportlīdzekļiem kuriem ir priekšroka. Rezultātā notika sadursme ar transportlīdzekli “Volvo”, kas sadursmes rezultātā uzbrauca transportlīdzeklim “BMW”. Negadījumā cietušu cilvēku nav.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process, skaidro Valsts policija

Sestdien Latvijā reģistrēti 163 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēks, informēja Valsts policija.

Vakar 13 cilvēki cietuši avārijās Rīgas reģionā, trīs cilvēki Vidzemē, pa diviem cietušajiem Zemgalē un Latgalē, bet viens cietušais bija Kurzemē. No cietušajiem pieci bija velosipēdisti, trīs gājēji un viens elektriskā skrejriteņa vadītājs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi desmit vadītājus: četrus - Vidzemes reģionā, pa diviem - Rīgā un Zemgalē, bet pa vienam - Latgalē un Kurzemē.

Septiņi aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Savukārt par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 286 protokoli: Vidzemes reģionā sodīti 104 autovadītāji, Kurzemē - 82, Latgalē - 54, Zemgalē - 30, bet Rīgā - 16 autovadītāji. Viens vadītājs sodīts par agresīvu braukšanu Zemgales reģionā.

Kopumā policija vakar noformējusi 561 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu