Veikals atceļ Miglānes koncertu un publicē atklātu ierakstu. Situācija izraisa pamatīgu viedokļu vētru (10)

Apollo.lv
Adriana Miglāne
Adriana Miglāne Foto: publicitātes

Apavu veikals "Stilīgie apavi" piektdien, 24. maijā, sociālo tīklu vietnē "Facebook" paziņoja, ka atceļ dziedātājas Adrianas Miglānes koncertu veikala atklāšanā. Uzņēmums norādīja, ka influencere neieradīsies uz plānoto koncertu, neskatoties uz to, ka to paredzēja vienošanās ar šo dziedātāju. Uz veikala paziņojumu reaģēja gan dziedātāja, gan iedzīvotāji.

Atceltais koncerts un apavi teju 200 eiro vērtībā

"Vēlamies brīdināt arī citus uzņēmējus, citus cilvēkus, citus, kas jebkad izvēlēsies šo dāmu uzaicināt pie sevis nodziedāt koncertu vai arī izveidot ar viņu jebkāda veida reklāmas sadarbību – pirms ko tādu izlemjat – noteikti Jums noderēs mūsu visnotaļ negatīvā pieredze," ieraksta sākumā vēsta veikals.

"26. aprīlī mēs, "Stilīgie apavi", izsūtījām influencerei Adrianai Miglānei pēc viņas izvēles vairākus apavus 192 eiro vērtībā, rakstiski vienojoties, ka 3. maijā tiks publicēts reklāmas posts (kā konkurss) Adrianas Miglānes instagram profilā. Tas, protams, netika izpildīts ne norādītajā laikā, ne arī vēlāk, ne pat līdz šim brīdim.

Tātad apavi saņemti, bet reklāmas nav un ir pagājis jau bez dažām dienām gandrīz vesels mēnesis, kura laikā regulāri Adrianai apjautājāmies, kad beidzot būs konkurss.

Visu laiku atrunas – jā, rīt būs, jā, rīt būs, šodien nevaru. Un tā dienu no dienas, kad apjautājos, rīcība nesekoja, drīzāk bija sajūta, ka mēs lūdzamies kaut ko, kas mums nepienākas.

Lai gan taču nosūtījām apavus un bija vienošanās par reklāmas sadarbību. Paralēli aprīļa beigās mums radās ideja Adrianu uzaicināt uz plānoto mūsu jaunā "Stilīgie apavi" veikala atklāšanu 24. maijā plkst 17.00. Adriana apstiprināja ierašanos un atsūtīja savas fotogrāfijas reklāmas materiālu izgatavošanai," apgalvo veikals.

Pirms koncerta viņa esot paziņojusi, ka veselības problēmu dēļ neieradīsies. Veikals bijis pārsteigts par šo faktu, jo savos sociālo tīklu profilos Miglāne reklamējusi, ka tajā pašā laikā plāno piedalīties divos citos koncertos.

Ieraksts nekavējoties izraisīja iedzīvotāju reakcijas un komentārus, paužot atbalstu vienai vai otrai iesaistītajai pusei.

Miglāne norāda, ka viņu mēģinot apvainot

Dziedātāja sociālo tīklu vietnē "Instagram" publicējusi arī savu nostāju, īsajos video stāstos sakot, ka viņas sirdsapziņa šajā gadījumā esot tīra un viņu vienkārši mēģinot apvainot.

"Agrāk es būtu metusies mēģināt pierādīt, kā ir un kā nav, bet man nav vairāk spēka tam. Es reāli esmu no tā tiešām izaugusi. Neviens neko nezina, kā ir patiesībā. No savas puses nevienu neesmu apkrāpusi.

Ir lietas, kas man ir jāuzlabo, un es to zinu, man tiešām ir daudzas lietas, ar ko man ir jāstrādā. Viena no tām - neteikt jā, ja es zinu, ka nevarēšu to izdarīt. Tā ir mana kļūda.

Šobrīd esmu piedzīvojusi diezgan nopietnas veselības problēmas, jau trīs mēnešu garumā. Man ir absolūti tīra sirds, es ļoti labi zinu, ka sen nebiju plūkāta un tagad man cilvēki sūta ziņas, komentāros raksta briesmīgas lietas."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu