Porziņģis vēl neatgriezīsies laukumā nākamajā spēlē

Apollo.lv
Kristaps Porziņģis (pirmais no labās puses)
Kristaps Porziņģis (pirmais no labās puses) Foto: AP/Scanpix

Bostonas "Celtics" paziņojusi, ka Kristaps Porziņģis izlaidīs Austrumu konferences fināla ceturto spēli pret Indiānas "Pacers".

"Celtics" izziņojusi savainoto spēlētāju sarakstu, kurā joprojām iekļauts Porziņģis. Labā ikra traumas dēļ viņš nepiedalīsies ceturtajā spēlē pret "Pacers". Pēc Latvijas laika tā norisināsies naktī uz 28. maiju. 

Ja "Celtics" uzvarēs nākamo maču, tad Bostonas komanda iekļūs NBA finālā. Tas nozīmētu, ka Porziņģis Austrumu konferencē būs izlaidis gan pusfinālu, gan finālu. Viņš nav spēlējis kopš 30. aprīļa, kad savainoja savas labās kājas ikra muskuli. Latviešu basketbolistam nācās priekšlaicīgi pamest izslēgšanas spēļu pirmā posma ceturto maču pret Maiami "Heat". 

"Celtics" uzveica Floridas komandu piecās spēlēs (4-1). Tikpat mačos bostonieši tika galā arī ar Klīvlendas "Cavaliers" Austrumu konferences pusfinālā. Savukārt konferences finālsērijā "Celtics" komanda ir drošā 3-0 vadībā pēc trīs spēlēm. Tādējādi Porziņģa pārstāvētā vienība ir nonākusi vienas uzvaras attālumā no NBA fināla.  

Iepriekš tika ziņots, ka Porziņģis atgriezīsies tieši ceturtajā spēlē pret "Pacers". Var minēt, ka pēc veiksmīgā sākuma sērijā "Celtics" vēlas vēl nedaudz ilgāk atpūtināt latvieti.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu