VIDEO Fjūrijs "izklaidējas" pēc zaudējuma Usikam – smagā reibumā tenterē pie bāra

Apollo.lv
Taisons Fjūrijs.
Taisons Fjūrijs. Foto: Reuters/ScanPix

Savā pagājušajā cīņā Taisons Fjūrijs nespēja noturēt savu supersmagā svara čempiona jostu. Pēc zaudējuma britu bokseris sacīja, ka vēlas nedaudz izklaidēties, pirms atsāk trenēties. Tieši to viņš arī ir darījis.

19. maijā Usiks sakāva Fjūriju un kļuva par pirmo supersmagā svara absolūto čempionu boksā kopš 1999. gada. Britu bokserim tas bija pirmais zaudējums karjerā. Pēc cīņas viņš sacīja: "Mēs viens ar otru sitāmies 12 raundus. Tagad došos mājās, paēdīšu, izdzeršu dažas alus pudeles un pavadīšu laiku ar ģimeni."

Nedaudz vairāk nekā trīs nedēļas pēc lielās cīņas parādījies video, kurā Fjūrijs redzams ne visai glaimojošā situācijā. Britu bokseris esot ballējies kopā ar saviem draugiem un faniem kādā Morkamas bārā, ziņo Marca.com. Fjūrijs esot izdzēris vairāk alkohola, nekā spēj turēt, ko ievērojuši gan cilvēki viņam apkārt, gan iestādes darbinieki.

Iereibušajam Fjūrijam divu apsargu pavadībā nācās pamest iestādi. Publicētajā video cīkstoni var redzēt arī ārpus bāra, kur viņš nespēj pieslieties kājās. Pēc viena no mēģinājumiem piecelties cīkstonis nogāžas, atsitoties ar seju pret bruģi. 

Revanšs starp Usiku un Fjūriju ir ieplānots 2024. gada 21. decembrī.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu