"Caur ērkšķiem uz..." vadītāju sastāvā izmaiņas (1)

Apollo.lv
Foto: Publicitātes foto

Sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz...", kas sievietēm ar neapskaužamu pagātni dod iespēju gūt spēkus, iemaņas, motivāciju un profesionālu atbalstu savu ieceru un izvirzīto plānu īstenošanā, sestajā sezonā skatītājus priecēs ar jaunu vadītāju. Līdz šim līdzās mūziķim, Latvijas Rokmūzikas asociācijas dibinātājam Jānim Bukumam varēja redzēt TV seju un horeogrāfi Lieni Stepenu, taču nu viņa vadības grožus nodevusi juristes Ievas Brantes rokās.

Kā zināms, Ieva Brante līdz šim ir aktīvi darbojusies "Caur ērkšķiem uz..", sniedzot dalībniecēm vērtīgus, tiešus, reizēm arī skarbus ieteikumus, liekot paskatīties uz pastāvošajām problēmām un izaicinājumiem ar atvērtām acīm, kā arī iedvesmojot dalībnieces pārmaiņām.

"Projektā piedalās meitenes ar dažādām skaudrām dzīves pieredzēm. Savā ikdienā mēs tādām paejam garām un priecājamies, ka tikām cauri sveikā. Es ticu, ka "Ērkšķi" dod viņām iespēju mainīt sevi, apkārtni un cilvēkus sev blakus, sperot soli pretī dzīves kvalitātei. Savukārt mums tas dod iespēju apliecināt, ka esam cilvēki. Tas ir milzīgs komandas darbs, taču ir skaisti piedzīvot puķes uzziedēšanu. Projekta vadītājas loma ļauj izdzīvot meiteņu ikdienu kopā ar viņām - izaicinājumus, piedzīvojumus, uzdevumus. Tas nav tikai ceļš uz labāku dzīvi, tas burtiski ir ceļš caur ērkšķiem uz…" – tā Ieva Brante.

Tikmēr projekta līdzšinējā vadītāja Liene Stepena atklāj, ka viņai šī vasara ir izrādījusies ļoti aizņemta, sarežģījot iespēju visu apvienot. Neskatoties uz to, ir atradusi laiku, lai arī šajā sezonā būtu līdzās "Ērkšķu" dalībniecēm un atbalstītu viņas savu mērķu sasniegšanā.

"Turpmāk projektā darbošos kā eksperte, esam jau labi iepazinušās ar meitenēm un kopā pavadījām laiku. Savukārt vadītājas pienākumus uzņemsies Ieva Brante, kura līdz šim ir darbojusies komandā gan kā speciāliste, gan kā atbalsts dalībniecēm. Viņa lieliski pārzina šo projektu un ir gatava pielāgoties jebkuram pagriezienam, kas notiek "Ērkšķos", un tādi, ticiet man, ir un būs! "Caur ērkšķiem uz.." ir jēgpilns projekts - tā nav izklaide, šovs vai seriāls. Ieraugot, ka mums līdzās ir tik ļoti daudz likteņu sasistu cilvēku, mēs varam mācīties novērtēt savu dzīvi, būt līdzjūtīgi, empātiski un pateicīgi. Šis sociālais projekts viennozīmīgi ir viens no maniem izaugsmes skolotājiem,” komentē Liene Stepena.

Pašlaik norisinās aktīva projekta filmēšana, taču jaunā sezona pie televīzijas skatītājiem nonāks jau šoruden un būs skatāma kanālā 360TV, kā arī izklaides platformā Tet TV+!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu