Dīvainības ap kādu «Ryanair» reisu (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Pavisam dīvaina iemesla dēļ «Ryanair» pasažieri no Lielbritānijas 13.maijā nenonāca kārotajā galamērķī Kefalonijas salā Grieķijā.

Pasažieri, kas ar «Ryanair» lidmašīnu bija devušies no Stanstedas lidostas Londonā uz Kefaloniju, nenonāca galamērķī paredzētajā laikā, jo viņu lidmašīna tika novirzīta uz citu - Saloniku lidostu, kas atrodas 200 jūdžu attālumā no Kefalonijas salas. Sākotnēji pasažieri nolēma, ka lidmašīnai beigusies degviela, taču pilots paziņoja, ka «ir pārāk tumšs», lai veiktu nolaišanos uz salas.

Pasažieriem tika apgalvots, ka lidmašīnas šajā salā drīkstot nosēsties vienīgi dienas laikā, kaut arī tās nolaišanās bija ieplānota pulksten 21.20 pēc vietējā laika.

Ar divu stundu kavēšanos lidmašīna tomēr beidzot devusies uz Kefalonijas salu, kas vēl vairāk izbrīnījis pasažierus, kuri jautājuši, vai tad salā jau uzlekusi saule jebšu lidostas darbinieki beidzot atraduši kādu lāpu.

«Ryanair» atvainojies pasažieriem par sagādātajām neērtībām, norādot, ka lidmašīna novirzīta uz Saloniku lidostu sakarā ar skrejceļa ierobežojumiem, kas Kefalonijas lidostā noteikti nakts laikā.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu