«Donbass» uzvara oficiāli nosūta Rīgas «Dinamo» uz Cerību kausu (102)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas «Dinamo» hokejisti šodien oficiāli zaudēja izredzes piekto sezonu pēc kārtas iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

Tas kļuva zināms pēc tam, kad Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas «Donbass» viesos ar 4:2 uzvarēja Novokuzņeckas «Metallurg» hokejistus.

«Donbass» komanda ar 62 punktiem 47 spēlēs pakāpās uz astoto vietu Rietumu konferencē. Rīgas «Dinamo» kontā piecas spēles līdz regulārā čempionāta beigām ir 46 punkti, tādējādi «rīdzinieki» maksimāli var izcīnīt 15 punktus, ar ko būs par maz, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs.

Tas nozīmē, ka «Dinamo» komandai nāksies piedalīties jaunizveidotajā Cerību kausa izcīņā, kurā startēs visas play-off neiekļuvušās komandas.

Bārtulis šajā mačā nospēlēja nepilnas 22 minūtes, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem.

Uzvarētājiem ar diviem precīziem metieniem izcēlās Sergejs Varlamovs, bet pa vieniem vārtiem guva Lukāšs Kašpars un Dmitrijs Kagarļickis. Tikmēr «Metallurg» rindās precīzi bija Ņikita Viglazovs un Dmitrijs Černihs.

Komentāri (102)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu