Grupveida izvarošana Garozā: aizdomās turētie ir «vietējie varoņi» (213)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kiwanja, CC BY-SA 2.0

Jaunieši, kas svētdienas naktī Ozolnieku novada Garozā grupveidā izvaroja sievieti, ir Garozas «vietējie varoņi», divi no viņiem jau iepriekš nonākuši policijas iecirknī, jo dzērumā sakāvušies un kādu sadūruši, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka viens no aizdomās turētajiem nesen esot atgriezies mājās no darba Norvēģijā - viņam bijusi nauda, un kopā ar draugiem viņš varējis atļauties rīkot ballītes, visus cienājot.

Izvarošana notikusi ballītes laikā. Cietusī pati svētdienas naktī zvanījusi policijai un paziņojusi, ka ir izvarota. Policija nekavējoties mobilizējusi lielus spēkus un uzsākusi operatīvos meklēšanas pasākumus. Netālu no notikuma vietas aizturēti aizdomās turētie.

Kāds vietējais jaunietis gan raidījumam pieļauj, ka sieviete stāstu par izvarošanu ir izdomājusi, lai viņa draugus iegāztu.

Par notikušo sākts kriminālprocess, par kuru paredzēta brīvības atņemšana no 5 līdz 15 gadiem. Visas aizdomās turamās personas pašlaik ievietotas īslaicīgās aizturēšanas vietā, tiesa visām četrām personām piemērojusi apcietinājumu.

Komentāri (213)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu