HK «Kurbads» rezultatīvā spēlē uzvar «Ozolnieki»/«Monarch» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Vietu Latvijas hokeja čempionāta kopvērtējuma pirmajā vietā nostiprinājusi «Kurbads» komanda, kas sestdien ar 5:4 (2:0, 2:3, 1:1) viesos pārspēja «Ozolnieki»/«Monarch» vienību.

Pirmajā trešdaļā viesiem divu vārtu pārsvaru deva Pēteris Ostošovs un Renārs Undelis, bet otrās trešdaļas ievadā 3:0 panāca Ēriks Bisenieks. Cīņas turpinājumā mājiniekiem divus vārtus atguva Edgars Lipsbergs un Aleksandrs Kerčs juniors, pēc tam Valerijs Fiļimonovs panāca 4:2 «Kurbads» laba, bet otrās trešdaļas pēdējā minūtē vienu vārtu deficītu atjaunoja Elviss Želubovskis. Trešās trešdaļas ievadā 5:3 panāca Ronalds Cinks, bet līdz mača beigām mājinieki vēlreiz atguva vienus vārtus, kad izcēlās Rolands Dietlavs.

Citā sestdienas spēlē «Dinamo Juniors» izbraukumā ar 3:2 (0:1, 2:0, 1:1) spēja uzvarēt «Rīga»/«Prizma» komandu.

Pirmajā trešdaļā Alberts Bolušs vadībā izvirzīja «Rīga»/«Prizma» komandu, bet otrās trešdaļas gaitā 2:1 «Dinamo Juniors» labā panāca Dmitrijs Komarņickis un Gatis Sprukts. Trešās trešdaļas ievadā 2:2 panāca Sergejs Teluškins, bet uzvaras vārtus «Dinamo Juniors» rindās četras minūtes pirms cīņas beigām guva Pēteris Priediņš.

Savukārt citviet pie pārliecinošas uzvaras tika «Zemgale»/LLU, kas savā laukumā ar 8:3 (1:0, 4:1, 3:2) pārspēja «Daugavpils» hokejistus.

Divreiz jelgavnieku rindās izcēlās Gatis Gricinskis, bet pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva Reinis Demiters, Artūrs Batraks, Jorens Grauds, Miks Komuls, Artūrs Āboliņš un Arturs Ozols. Tikmēr «Daugavpils» rindās divreiz precīzs bija Vladimirs Borovkovs, bet reizi izcēlās Edgars Apelis.

Kopvērtējumā «Kurbads» ir līderi ar 25 punktiem 11 spēlēs, bet par pieciem punktiem atpaliek «Rīga»/«Prizma». Ar 17 punktiem desmit mačos seko «Dinamo Juniors», bet tāds pats punktu skaits attiecīgi 11 un 12 spēlēs ir arī «Ozolnieki»/«Monarch» un «Zemgale»/LLU kontā. Tikmēr pārliecinoša sacensību pastarīte ar trim punktiem 11 mačos ir «Daugavpils».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu