«James» paskaidro, kāpēc nekāpa uz skatuves; sola atgriezties (51)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/LETA

Pazīstamās grupas «James» iesildošais koncerts pirms rokgrupas «The Killers» uzstāšanās tika atcelts, jo koncertam paredzētā skatuve radījusi bažas par grupas un fanu drošību, teikts «James» oficiālajā mājaslapā.

Kā skaidro grupa, drošības problēmas uz skatuves nav bijis iespējams savlaicīgi novērst, turklāt problēmu risinājums nav bijis atkarīgs no «James» komandas darba. «Visu dienu un nakti mēs mēģinājām darīt visu iespējamo, lai kopā ar partneriem rastu risinājumu,» uzsver mūziķi.

Grupa uzsver, ka koncerta atcelšana radījusi milzu vilšanos, tāpēc mūziķi atvainojas faniem, kuri stundām nīkuši pie estrādes ieejas un pie skatuves, tā arī nesagaidot savu elku iznākšanu. «James» mūziķi būtu vēlējušies labāku sadarbību ar koncerta rīkotājiem, lai saskaņotu savu uzstāšanos ar koncerta galveno mākslinieku.

«Mēs dodamies mājās ar smagu sirdi un solām atgriezties un uzstāties mūsu Latvijas faniem,» teikts grupas paziņojumā.

Arī koncerta rīkotāji apgalvo, ka vakar Mežaparka Lielajā estrādē notikušais grupas «The Killers» koncerts aizkavējies, jo bijušas problēmas ar skatuves konstrukcijām. Šis arī bijis iemesls, kāpēc uz skatuves nemaz neparādījās koncerta iesildītāji «James».

Medijiem izplatītā paziņojumā koncertaģentūras «EM Concert» pārstāvis Deniss Keņevs vēsta, ka pasākuma aizkavēšanās notika saistībā ar kompānijas «M-Lite» neizdarību, būvējot skatuves konstrukciju, kas neatbilda abu grupu tehniskajai specifikācijai, kas bija norādīta tehniskajā dokumentācijā.

«Šī skatuves konstrukcija nebija atbilstoša sliktiem laika apstākļiem un lielam vējam, līdz ar to bija bīstama ne tikai māksliniekiem, bet arī koncerta apmeklētājiem. Viesu un mākslinieku drošība ir svarīgākais, lai šāds koncerts notiktu. Koncerta organizatori kopā ar mākslinieku tehnisko komandu izdarīja visu, lai koncerts notiktu, bet diemžēl nācās atcelt grupas «James» uzstāšanos,» pauda Keņevs.

Paredzētais koncerts notika ar nelielu aizkavēšanos un «The Killers» sniedza pilnvērtīgu šovu, uzskata Keņevs.

Visiem, kuri apmeklēja šo pasākumu, bet kuriem radušās pretenzijas par pasākuma norisi, jau uz vietas Mežaparkā bija iespēja vērsties pie koncerta organizatoru «EM Concert» pārstāvjiem un vienoties par naudas atdošanu par biļetēm. Visus izdevumus, kas saistīti ar šī koncerta problēmām, uzņēmusies segt kompānija «M-Lite», informēja Keņevs.

Jau ziņots, ka vakar Rīgā notika «The Killers» koncerts, taču vairāki koncerta apmeklētāji bija neapmierināti ar to, ka uz skatuves tā arī neparādījās grupa «James» un grupas «The Killers» uzstāšanās sākās ar novēlošanos.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu