Kļaviņam divas rezultatīvas piespēles Zviedrijas hokeja čempionāta spēlē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar divām rezultatīvām piespēlēm Zviedrijas spēcīgākās hokeja līgas - «Elitserien» - spēlē ceturtdien izcēlās latviešu uzbrucējs Edgars Kļaviņš, bet viņa pārstāvētā Stokholmas AIK vienība izbraukumā ar 4:3 (1:0, 1:1, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica «Timra» vienību.

Aizvadītajā spēlē 19 gadus vecais Kļaviņš darbojās Stokholmas komandas otrajā uzbrucēju virknējumā, laukumā pavadot 12 minūtes un 19 sekundes. Sev atvēlētajā laikā uzbrucējs nopelnīja divas soda minūtes un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Kļaviņš mača otrajā minūtē palīdzēja Oskaram Stēnam atklāt cīņas rezultātu, bet trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Stēns pēc latvieša piespēles panāca 3:3 un pagarinājumu.

Šī Kļaviņam bija 17. spēle «Elitserien» čempionātā. Šajā laikā viņš izcēlies ar vieniem gūtajiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Kā ziņots, Kļaviņš uz AIK pirmo komandu tika izsaukts pēc vairāku vienības spēlētāju iedzīvošanās savainojumos, bet pēc tam spēja nostiprināties sastāvā.

«Elitserien» kopvērtējumā Stokholmas AIK ar 32 punktiem 29 spēlēs saglabāja 11. pozīciju 12 vienību konkurencē, bet «Timra» komanda ar 34 punktiem atrodas pozīciju augstāk.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu