Latvijas florbolistes piekāpjas somietēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas sieviešu florbola izlase pasaules čempionāta svarīgākajā apakšgrupas spēlē pirmdien ar 0:4 (0:3, 0:0, 0:1) zaudēja Somijas valstsvienībai, kas iepriekšējā pasaules čempionātā izcīnīja trešo vietu.

Somijas florbolistes trīs vārtus guva jau pirmajā trešdaļā, bet ceturtos vārtus somietes guva trīs minūtes pirms mača beigām. Pusotru minūti pirms cīņas beigām Somija varēja gūt arī piektos vārtus, taču Elīsa Alanko nespēja realizēt soda metienu.

Somijas izlases labā pa diviem vārtiem guva Katrīna Sārinena un Anne Suomalainena.

Otrajā šīs apakšgrupas otrās kārtas spēlē pirmdien Vācija ar 8:0 pārliecinoši pieveica Austrālijas valstsvienību.

Kā ziņots, pirmajā kārtā Latvija negaidīti smagā cīņā tikai ar 6:5 pārspēja Vāciju, bet Somija ar 13:1 sagrāva grupas pastarīti Austrāliju.

Latvijas florbolistes pret Austrālijas valstsvienību spēleš otrdien. Apakšgrupas kopvērtējumā pēc divām kārtām pirmo vietu ar četriem punktiem ieņem Somija, Latvijas un Vācijas kontā ir pa diviem punktiem, bet Austrālijas izlase pagaidām cīnās bez uzvarām.

Ceturtdaļfinālā iekļūs četru apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējas, bet pārējās komandas izspēlēs atlikušās čempionāta vietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu