Piektdienas horoskops: 29. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops piektdienai, 29. jūnijam.

AUNS Zvaigznes iesaka izmantot šo brīdi, lai pieķertos sarežģītiem, monotoniem darbiem. Tava apņēmība un mērķtiecīgums būs apskaužams. No kolēģu vides daudz labāk sapratīsies ar gados jaunākajiem.

VĒRSIS Tu cītīgi slēpsi emocijas no apkārtējiem, kaut gan patiesībā vēlēsies ar kādu izrunāties, izkratīt sirdi. Nebaidies atklāties, tikai parūpējies, ka sarunājies ar pareizo, proti, uzticamu cilvēku!

DVĪŅI Var nākties mainīt savus plānus, skaidrot sadarbības partneriem, kāpēc tiek grozīti zināmi darījuma nosacījumi. Pateicoties savām runas dotībām, pratīsi gandrīz ikvienu pārliecināt.

VĒZIS Rīta pusē būsi jūtīgs, pat bez redzama iemesla vari izplūst asarās. Psiholoģisko vājuma brīdi palīdzēs pārvarēt neliela atelpa, brīvdiena, būšana pie dabas un tuvu cilvēku sabiedrībā.

LAUVA Labvēlīga diena, lai tiktos ar ārzemju sadarbības partneriem, izrādītu iniciatīvu uzņēmuma nākotnes plānu kaldināšanā. Savā rīcībā būsi kaislīgs, aktīvi aizstāvēsi savas intereses.

JAUNAVA Mazāk skaties, uz to, ko dara citi, šis brīdis prasīs patstāvīgu un izlēmīgu rīcību. Tu labi sapratīsies ar mājiniekiem, radiniekiem. Iespējams, nolemsiet veidot kopīgus biznesa plānus.

SVARI Šis ir svarīgs brīdis masu mediju pārstāvjiem, sociālajiem darbiniekiem, pedagogiem. Tu aktīvi izvērtēsi iespējas apgūt jaunas zināšanas, kā arī mudināsi uz to līdzgaitniekus.

SKORPIONS Esi iecietīgāks pret tiem, kuri nav tik apķērīgi vai veiksmīgi kā tu. Šodien lieti var noderēt tavas psihologa un stratēģa dotības. Labprāt pafilozofēsi ar kādu par dzīves patiesajām vērtībām.

STRĒLNIEKS Nebūtu prātīgi darba vidē apspriest privātas lietas. Esi rezervētāks, labāk atturies izteikt padomus, kritiku, ja tā netiek lūgta. Tavu uzmanību var prasīt mājas saimnieciski organizatoriskās lietas.

MEŽĀZIS Vērīgāk seko līdzi jaunumiem profesionālajā lauciņā, kā arī aktīvāk izmanto iespējas gūt jaunu pieredzi, pieslīpē esošās darba iemaņas. Pēcpusdienā iespējami patīkami pārsteigumi.

ŪDENSVĪRS Uzskatīsi, ka vari darīt tikai to, kas sagādā interesi, tīkamas emocijas, taču situācija pierādīs, ka mums katram reiz jāuzņemas darbi, kuri neiet pie sirds. Centies būt pragmatiskāks un nosvērtāks.

ZIVIS Tavā maciņā nauda ilgi neturēsies. Ja nolem iegādāties jaunas mēbeles, pirms tam noteikti izrunājies ar otro pusīti. Nekļūsti pārlieku aizbildniecisks vai uzstājīgs attiecībā pret atvasītēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu