Ceturtdienas horoskops: 28. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 28. jūnijam.

AUNS Ja nevēlies iedragāt attiecības ar augstākstāvošajiem, pakļaut savu karjeru nevajadzīgam riskam, esi savaldīgs un lietišķs, parūpējies, lai darbi tiktu paveikti laikā un būtu atbilstošā kvalitātē.

VĒRSIS Jutīsies atbildīgs teju vai par visu un visiem, neliegsi savu atbalstu vai padomu kolēģiem. Ar jaunajiem sadarbības partneriem spēsi ātri vien gūt saprašanos, noslēgt jēdzīgu darījumu.

DVĪŅI Pirms noliedz pārbaudītas vērtības, pārliecinies, ka jaunās atziņas ir sevis vērtas. Esi piesardzīgāks, kārtojot juridiska rakstura lietas, veicot atskaites, kā arī esot pie stūres. Labāk sapratīsies ar gados jaunākajiem.

VĒZIS Šodien cits citam var sekot satraucoši notikumi, kā rezultātā tevī sakāpināsies emocijas, tu vari kļūt nedaudz nesavaldīgs. Šodien nevajadzētu organizēt tikšanās ar augstākstāvošajiem.

LAUVA Pratīsi saskatīt aizvien jaunas peļņas iespējas, un ar nosacījumu, ka būsi veikls, tās arīdzan izmantot. Liela nozīme panākumos būs savlaicīgai un precīzai informācijai.

JAUNAVA Būsi uz pozitīvas nots, kura ļaus daudz sekmīgāk tikt galā ar ikdienas darbiem, kā arī uzturēt labas attiecības ar apkārtējiem. Zīmīga diena Jaunavām, kuras strādā starpniecības vai apkalpošanas jomā.

SVARI Tevi var nedaudz satraukt finansiālie sarežģījumi. Esi bez bēdu, tie ātri vien atrisināsies. Ko pavisam noteikti zvaigznes neiesaka darīt, tas ir uzņemties jaunas kredītsaistības, citas ilgtermiņa saistības.

SKORPIONS Drošāk vari paļauties uz priekšnojautu, tā šodien tevi nepievils! Nonākot saasinātās situācijās, neapjuksi, spēsi pieņemt pareizos lēmumus, izrādīsi drosmi un pašpaļāvību.

STRĒLNIEKS Nekļūsti vieglprātīgs attiecībā pret saviem profesionālajiem pienākumiem, vairāk domā par darba kvalitāti, izpildes termiņiem. Dienas izskaņā ieteicams noņemt spriedzi pasportojot.

MEŽĀZIS Var sanākt daudz laika veltīt citu radīto kļūdu labošanai. Tava vērīgā acs pamanīs gandrīz katru nepilnību, palīdzēs celt kolektīva ražīgumu. Attiecībās ar otro pusīti var iezagties neliela greizsirdība.

ŪDENSVĪRS Tev pa prātam būs mainīt esošo kārtību gan darba, gan privātajos jautājumos. Pielūko vienīgi, lai savā straujumā neizdari ko tādu, ko vēlāk nāksies rūgti nožēlot. Dienas izskaņu veltīsi sev.

ZIVIS Veiksme gaida tos, kuri nebaidās riskēt un pavērt durvis uz nezināmo! Neatsveramu garīgo atbalstu, uzmundrinājumu var sniegt mājinieku vēlme izprast situāciju un visādi palīdzēt tev

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu