Ceturtdienas horoskops: 21. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 21. jūnijam.

AUNS Jūs nejauši atklāsiet veidu, kā pēc iespējas īsākā laikā tikt pie ievērojama kapitāla. Sadarbojieties tikai ar tuviem draugiem, nepiesaistiet savam plānam liekas personas.

VĒRSIS Jums katastrofāli trūks naudas, lai apmierinātu savas vai ģimenes locekļu vēlmes. Tomēr darba maiņai laiks ir ārkārtīgi nelabvēlīgs, tādēļ apbruņojieties ar pacietību un pagaidiet labākus laikus.

DVĪŅI Jums ik uz soļa sekos veiksme, par neizdošanos pat nedomājiet, it viss jums būs pa spēkam. Attiecībās ar priekšniecību apvaldiet savas emocijas, citādi strīds būs neizbēgams.

VĒZIS Daudz labāk darbs sekmēsies tiem, kas spēs apvienot spēkus ar kolēģiem. Droši uzticieties savām iekšējām izjūtām, tās jums norādīs labvēlīgāko virzienu.

LAUVA Spilgti izpaudīsies jūsu labākās rakstura īpašības, jūs pārņems pozitīvas emocijas. Pašaizliedzība ir laba lieta, ja vien no tās necieš jūsu ģimenes laime.

JAUNAVA Ideāls laiks piedzīvojumu un asu izjūtu cienītājiem. Arī pārējiem nebūs jāgarlaikojas, ikviens mirklis nesīs pārmaiņas. Uzturiet ciešu kontaktu ar sadarbības partneriem, kompanjoniem.

SVARI Necerēti veiksmīgi atrisināsies kāda finansiālas dabas problēma, atkritīs raizes par savu turpmāko eksistenci. Beidzot pilnībā varēsiet nodoties savām darba lietām.

SKORPIONS Daudz laika var aizņemt pārrunas ar kolēģiem, potenciālajiem sadarbības partneriem. Taču tev nāksies veltīt laiku ne tikai biznesa lietām, bet arī sakārtot mājas dzīvē notiekošo.

STRĒLNIEKS Tu bez liekām grūtībām spēsi iedziļināties lietas būtībā, saprast cēloņsakarības. Atturies no augstprātības saskarsmē ar līdzgaitniekiem, jo tas jūtami var iedragāt tavu profesionālo reputāciju.

MEŽĀZIS Tavas vēlmes var kļūt neraksturīgi abstraktas un mainīgas. Šis nav īstais brīdis, lai realizētu sev svarīgus projektus, parakstītu līgumus. Mājas dzīvē vēlams vairāk ieklausīties otrās pusītes norādēs.

ŪDENSVĪRS Lai arī materiālais aspekts var būt ļoti vilinošs, tev nevajadzētu uzņemties pienākumus, par kuru izpildi neesi pilnībā pārliecināts. Labāk pieturies pie vecām, pārbaudītām vērtībām.

ZIVIS Šodien atgādināsi tīrasiņu darbaholiķi, un tas veicinās cieņu kolēģu vidū. Bet mājinieki var izrādīties neapmierināti par tavu pēkšņo aizņemtību, tādēļ parūpējies par kādu patīkamu pārsteigumu tuviniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu