Otrdienas horoskops: 19. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 19. jūnijam.

AUNS Sadzirdot līdzgaitnieku kritiku, nezaudē pārliecību par savām spējām! Ja turpināsi iesākto, agri vai vēlu svinēsi uzvaru. Šodien tev veiksme smaidīs saimnieciski organizatoriskajās lietās.

VĒRSIS Spēka un iedvesmas tev noteikti pietiks, lai tiktu sekmīgi galā ar visiem plānotajiem darbiem. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, ja nākas kārtot kādas atskaites, iesniegt dokumentāciju valsts iestādēs.

DVĪŅI Notikumi, kuros neviļus tiksi iesaistīts, liks ne tikai pārdomāt dzīvi, bet arī nospraust ambiciozākus mērķus, pārvērtēt prioritātes. Privātā dzīvē būsi mīļš un draudzīgs, labprāt izdabāsi otrajai pusītei.

VĒZIS Neizsmel līdz pēdējam savas iekšējās rezerves, rūpīgāk pasaudzē nervu sistēmu. Šobrīd labāk neuzņemies risināt svešas rūpes, jo tev pašam ir pietiekoši daudz kā risināma un pārdomājama.

LAUVA Nonākot strīdu situācijās, labāk ieņem pasīva novērotāja lomu, atturies no personīgā viedokļa paušanas. Atsakies arīdzan no apgrūtinošiem sakariem, neatstāj bez ievērības personīgās intereses.

JAUNAVA Vari veikt dažādus darbus, kuriem līdz šim tev nebija nepieciešamās iedvesmas. Kādai Jaunavai var izdoties atšķetināt kādu ieilgušu ķibeli. Sirdslietās esi smalkjūtīgāks un pretimnākošāks.

SVARI Brīvajiem zīmes pārstāvjiem ir ļoti atbilstošs brīdis, lai meklētu sev otro pusīti. Turpretim precētajiem vajadzētu uzspodrināt savas attiecības ar laulāto un vairāk laika pavadīt romantiskā divvientulībā.

SKORPIONS Diena var izrādīties nemierīga, vairāki starpgadījumi mazinās vēlmi turpināt iesākto. Emocionāli jūtīgajiem Skorpioniem jāatsakās no asām vārdu pārmaiņām, vairāk jāpasaudzē savi nervi.

STRĒLNIEKS Šobrīd tev būs iespēja parādīt, uz ko patiesībā esi spējīgs. Ne mirkli nevilcinoties, atklāsi savas idejas un tikpat ātri gūsi tām atbalstītājus. Mīlas frontē iespējami zināmi sarežģījumi.

MEŽĀZIS Tevī var dzimt vēlme pārveidot savu apkārtni, daži Mežāzi mērķtiecīgi veiks nopietnu reorganizāciju. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem atturies no stūrgalvības, esi diplomātisks.

ŪDENSVĪRS Tavas koncentrēšanās spējas nebūs augstākajā līmenī, tāpēc centies izvairīties no smalkiem, skrupuloziem pienākumiem. Šodien nevajadzētu kārtot nekustamā īpašuma, apdrošināšanas jautājumus.

ZIVIS Ja nekādi nesokas tikt galā ar uzticētajiem pienākumiem, laikus lūdz atbalstu līdzgaitniekiem. Apkārtējie šodien būs atsaucīgi, kopīgi jūs ātri sakārtosiet sapiņķerētos darba jautājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu