Sestdienas horoskops: 16. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops sestdienai, 16. jūnijam.

AUNS Ģimenē valdīs patiesi saskanīga gaisotne. Tu lieliski sapratīsies ar savām atvasītēm, kalposi viņām par labu piemēru. Iespējams, kopīgi pievērsīsieties kādām sporta aktivitātēm.

VĒRSIS Mājiniekiem nebūs tevi ilgi jāpierunā doties baudīt dabu, jūru, sauli. Iespējams, tu pats ierosināsi izkustēties no mājas. Saskarsmē ar mīļoto var uzplaiksnīt negaidīta jūtu dzirksts.

DVĪŅI Negribēsiet neko dzirdēt par profesionālajiem pienākumiem, saimnieciskajiem darbiem, kas varētu ierobežo tavu brīvību. Vislabprātāk uzmetīsi plecā mugursomu un dosies, kurp acis rāda.

VĒZIS Būsi nolēmis pilnībā veltīt laiku ģimenei. Taču šoreiz tava pašaizliedzība būs lieka, zvaigznes iesaka vairāk ļauties savām iegribām, neļaut tuviniekiem mūžīgi diktēt tavu ikdienas ritējumu.

LAUVA Ar savu klātbūtni priecēsi gan mājiniekus, gan draugus, paziņas. Tev piemērotākās būs saviesīgas aktivitātes, sportiskas nodarbes. Šī ir zīmīga diena radošo profesiju pārstāvjiem, jo īpaši aktieriem.

JAUNAVA Tu gribēsi doties nelielā izbraukumā, bet mīļotais atrunāsies ar vēlmi pabūt mājās, mierā un klusumā. Varbūt šoreiz ir vērts piekāpties otrajai pusītei un pavadīt laiku romantiska divvientulībā.

SVARI Var parādīties nelieli strīdi attiecībās ar otro pusīti. Tie Svaru zīmes pārstāvji, kuriem pietiks pacietības, līdz vakaram izlīdzinās nesaskaņas, bet karstasinīgākie tikai pastiprinās spriedzi abu starpā.

SKORPIONS Kārtojot māju, vari uziet kādu lietu, kas uzjundīs atmiņās vecos labos laikus. Taču kavējies tikai patīkamās atmiņās, bet sliktās, daudz nedomājot, atstāj pagātnē! Šodien atturies no alkohola lietošanas.

STRĒLNIEKS Tev ātri apniks mīļotā rīkotās scēnas, kas savukārt mudinās doties atpūsties vienam. Esi piesardzīgāks izteicienos, jo tava tiešā un dažkārt asā runa var dziļi sāpināt partneri.

MEŽĀZIS Būs pagrūti atslēgties no ikdienas domām par darbu, pienākumiem, taču tieši tas tev ir ieteicams. Varbūt ļaušanās savam hobijam, kā arī draugu loks palīdzēs tev noskaņoties brīvdienām.

ŪDENSVĪRS Šodien veiksies gan plānota, gan spontāna atpūta. Vienīgais nosacījums, nekļūt pārdrošam, atturēties no nevajadzīga riska. Esot pie stūres, jāievēro atļautais braukšanas ātrums!

ZIVIS Tu būsi emocionāls. Visai ātri iekarsīsi, līdz ar to radīsies nejauku konfliktu iespējas. Zvaigznes iesaka dienu pavadīt mājīgās noskaņās, atturēties no lieliem ļaužu pūļiem, skaļas mūzikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu