9 patiesas slavenību atziņas par novecošanu

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA Agency/ScanPix

Mīlēt savas krunciņas un atlaist pagātni, tās ir tikai dažas no atziņām par novecošanu, ko sacījušas slavenības, vēsta «news.com.au».

Lūk, slavenību ieteikumi, kā justies un izskatīties labi jebkurā vecumā!

1. Zini, ka dzīve kļūst tikai labāka
«Agrāk es domāju, ka divdesmit plus ir labākais laiks dzīvē un pēc tam viss iet uz leju. Tagad sievietes saprot, ka ar laiku kļūstam tikai labākas. Mēs esam pievilcīgākas, interesantākas un pašpārliecinātākas, nekā bijām pirms desmit gadiem, un tajā ir kaut kas seksīgs,» teic dziedātāja Dženifera Lopesa (48).

2. Atlaid pagātni
«Man, protams, nav tas pats ķermenis, kas divdesmit gados. Bet man arī nav tas pats prāta stāvoklis, kad jutos nedroša. Tagad es tiešām novērtēju savu briedumu kā sieviete, savu gara un dvēseles dziļumu, izpratni par to, kas esmu un kas man ir svarīgs,» tā modele Elle Makpīrsone (53).

3. Mīlestība pirmajā vietā
«Mīlestība ir tiešām barojoša. Mans vīrs vienmēr saka, ka smaids ir brīnišķīgs, jo ir tik jauneklīgs. Skaistums ir spēja būt stipram, veselam. Ja jūties labi iekšienē, tad tā arī jūties ārēji,» saka aktrise Nikola Kidmena (50).

4. Esi lepna par savām grumbām
«Zinu, ka izklausās banāli, bet es tiešām uzskatu, ka novecot var graciozi. Līdz vienam brīdim ar to vari cīnīties, bet es pieņemu pieaugušas sievietes skaistumu un viedumu. Es ticu, ka ir jārūpējas par sevi, bet arī novērtēju to, kur esmu dzīvē. Man patīk manas krunciņas, un es tiešām cenšos novērtēt savu brīnišķīgo dzīvi un visu, ko esmu iemācījusies. Man patīk, ka tas viss ir rakstīts manā sejā,» apgalvo aktrise Gvineta Paltrova (45).

5. Ādas barošana
«Pret novecošanu – man liekas, tas nav pareizais vārds. Tas vairāk ir par savas ādas veselības saglabāšanu. Mēs visi novecojam. Tas ir dabiski, tā notiek. Runa ir par novecošanu skaisti, rūpējoties par savu ādu. Mēs visi varam saglabāt savas ādas jauneklīgo mirdzumu, to rūpīgi mitrinot un kopjot, izmantojot dabīgus produktus,» uzskata aktrise Dženifera Anistone (48).

6. Pievērs uzmanību savam dzīvesveidam
«Tu esi veiksminieks, ja noveco. Ja ne, tad tu esi miris! Novecošana ir laba lieta. Es ļoti viegli pieeju sevis kopšanai. Es neesmu tas cilvēks, kas dara daudzas un dažādas lietas, bet tas, ko daru, – es nesmēķēju. Domāju, ja smēķē divdesmit gados, tad vēlāk tas atspoguļojas tavā ādā. Vai arī, ja tu pārāk daudz lieto alkoholu. Domāju, ka savam dzīvesstilam noteikti jāpievērš uzmanība. Un zināmam gara dāsnumam,» pārliecināta aktrise Sūzana Sarandona (71).

7. Vairies saules
«Es to saku visiem jauniem cilvēkiem, ko pazīstu: «Izvairies no saules!» Man ir ļoti gaiša āda, un saulē tā tiktu ļoti bojāta. Es vienmēr lietoju aizsargkrēmu un pārvietojos pa ielas ēnaino pusi,» atzīst aktrise Džuliana Mūra (56).

8. Liec lietā savu gudrību
«Tu dzīvo savu dzīvi, piedzīvo kritienus un kāpumus un, cerams, pieaudz. Tieši attīstība man šķiet visaizraujošākā... Novecošanas skaistums ir spējā sevi no jauna pārsteigt. Ko vēl savādāku tu varētu darīt, lai padarītu pasauli par labāku vietu, talkā ņemot gūto pieredzi un gudrību?» uzskata aktrise Goldija Havna (71).

9. Nepārstāj kustēties
«Lai labi izskatītos, ir pareizi jāēd, pietiekami labi jāizguļas un daudz jādzer ūdens. Tāpat ir jākustas. Es trenējos vairākas reizes nedēļā, dodos pārgājienos un braucu ar velosipēdu,» saka modele Sindija Krauforde (51).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu