Beaver Kanoecentrs - laivas sportam un atpūtai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau desmit veiksmīgus gadus, Latvijā darbojas Beaver kanoe un kajaku centrs, kura prioritāte ir nodrošināt kvalitatīvu inventāru aktīvās atpūtas cienītājiem. Kanoe, kas ir svarīgākā tirdzniecības un nomas pozīcija, kajaki, šobrīd tik populārie SUP (Stand Up Paddle) sērfinga dēļi, specializētais apģērbs, piepūšamās airu un motorlaivas, aksesuāri, piekabes, teltis. Uzņēmums nodrošina arī nomu, peldlīdzekļu remontu un tūrisma izbraucienu apkalpošanu.

Beaver ne tikai pieder interneta veikals kanoecentrs.lv. Uzņēmums ražo Latvijā un, iespējams, Eiropā labākos kanoe savā cenu kategorijā. Kanoe un kajaku centra direktors Uldis Giberts ir gatavs stāstīt par savu produkciju stundām ilgi, jo pats ir izmēģinājis katru no savām un partneru laivām, kas ir nopērkamas interneta veikalā. Beaver pieder arī nomas punkts, kur produkcija iziet patērētāju kontroli, tādejādi tiek sekmēta ražošanas optimizācija un dažādu uzlabojumu ieviešana.

Beaver kanoe ir galvenais produkts, ko piedāvā Kanoe un kajaku centrs. Vaicājot par tehnoloģisko izpildījumu, Uldis smejas - tas esot komercnoslēpums. Vienīgais, ko viņš atklāj, laivu korpusu veido īpaši izstrādāts sendvičs. Kādi slāņi, kādu materiālu kompozīcija tiek izmantoti, neuzzinās neviens ārpus uzņēmuma. Pateicoties pielietotajai tehnoloģijai, Beaver kanoe ir viegli. Neviens no modeļiem nav smagāks par 30 kilogramiem, taču tie ir ļoti izturīgi un piemēroti laivošanai kā pa mierīgiem ūdeņiem, tā arī pa straujākām upēm. Kanoe centrā pēc pasūtījuma var iegādāties arī no kevelara veidotus kanoe. Beaver kanoe kravnesība līdz 300 kilogramiem. Kanoe apdare un sēdekļi ir no oša un gobas. Uzņēmums nodrošina ar servisa apkalpošanu Beaver kanoe un kajaku centrā. Turpat var iemēģināt jebkuru no laivām, kuru ir vēlme iegādāties.

Kanoecentrs.lv piedāvā SOT (Sit On Top) un klasiskos kajakus no īpaši izturīga HDPE polietilēna. Tie ir piemēroti laivošanai jūrā, pa upēm un ezeriem. Kajaka atšķirība ir kravnesībā un gaitas īpašībās . Ar gaisa kabatām aprīkotais korpuss ir ļoti stabils un ļauj pārvarēt lielus viļņus un krāces. Šīs laivas būs ērtākas vienas dienas braucieniem. Kajakošana ir lielisks laika pavadīšanas veids atpūtas vai korporatīvajos pasākumos. Beaver kanoe un kajaku centrs nodrošina atbalstu, ja esat nolēmuši doties ilgākā ceļojumā, piegādājot pārtiku un nepieciešamo inventāru, laivotāju pieturas vietās. Atsevišķi modeļi ir paredzēti speciāli makšķerniekiem, jo tie ir aprīkoti ar makšķerkātu turētājiem un citiem parocīgiem elementiem.

Piepūšamo laivu sadaļā ir pieejamas dažāda izmēra un pielietojuma PVC airu un motorlaivas, ko iecienījuši gan makšķernieki, gan mednieki. Pie katra no modeļiem ir apraksts, kurā ir norādīts iepakojuma izmērs – tilpums, ko laiva aizņems bagāžniekā, ja to pārvadā iepakotu.

Mūsdienās tik ļoti populāros SUP dēļus Beaver kanoe un kajaku centrs piedāvā ļoti plašā sortimentā. Sākot ar šaurajiem un ātrajiem sporta dēļiem, un beidzot ar gandrīz 5 metrus garo ģimenes dēli Shark Family board vai 5,5 m garo un 2 m plato dēli Whale Shark XL komandas saliedēšanas pasākumiem.

Neiesaiņotas piepūšamās laivas, kā arī kajakus un kanoe ērti ir pārvadāt uz automašīnas jumta bagāžas sliedēm. Stiprinājumi, piekabes vairākiem kanoe vai kajakiem, kā arī laivu ratiņi arī ir pieejami kanoecentrs.lv mājas lapā. Turpat var iegādāties, dažādus aksesuārus un specializēto apģērbu, sākot ar cimdiem un beidzot ar pilnu hidrotērpu. Ir pieejamas arī sauso mantu somas.

Kanoecentrs.lv ir interneta veikals, kurā ir viegli orientēties. Katrs produkts ir ar precīzu aprakstu: svaru, izmēriem un specifikāciju. Pasūtījums tiek izpildīts 3 līdz 7 dienu laikā, atkarībā no produkta veida.

Sīkāka informācija

E-pasts: info@kanoecentrs.lv
Tel.: +371 26116933

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu