/nginx/o/2018/07/04/8028677t1h1779.jpg)
Sakārojās glāzi auksta vīna vai arī ieradušies negaidīti ciemiņi, bet kārotais dzēriens ir nepatīkami silts? Lūk, 3 vienkārši padomi, kurus ievērojot, tiksi pie auksta vīna īsā laika posmā, ziņo Bonappetit.com.
1. Virtuves dvieļi un saldētava
Samitrini virtuves dvieļus, aptin tos ap pudeli un ievieto vīnu uz 20 minūtēm saldētavā.
2. Ledus vai saldētas ogas
Ielej vīnu glāzē un papildini to ar ledus gabaliņiem, bet ņem vērā, ka, ledum kūstot, tas vīnu padarīs ūdeņainu. Ideālā variantā nodrošinies jau laicīgi - sasaldē vīnogas vai avenes un ledus vietā glāzē liec tās - dzēriens atdzisīs, tik ļoti neatūdeņosies un vēl skaisti izskatīsies!
3. Ledus, ūdens un sāls
Metāla bļodā vai spainītī ieliec pudeli, ieber ledu, sauju sāls un ielej aukstu ūdeni, ar to pašu pudeli arī samaisi. Nepilnu 20 minūšu laikā pudele atdzisīs. Šādi vīnu vari turēt pa rokai, tikai nodrošinies ar dvieli, lai vari noslaucīt pudeli katru reizi, kad vēlēsies papildināt glāzi.