Ceturtdienas horoskops: 12. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 12. aprīlim.

AUNS Ja saglabāsi optimistisku attieksmi pret dzīvi, tev veiksies it visā, ko pasāksi. Šis ir labvēlīgs laiks saimnieciski organizatoriskām lietām, kā arī pedagoģiskām aktivitātēm. Tavā ikdienā var ienākt jauni domubiedri.

VĒRSIS Tev vislabāk padosies individuāls darbs. Ja par sevi liek manīt kāda kaite, tad no ārstniecības līdzekļiem labāk dot priekšroku homeopātiskajiem preparātiem. Vakaru velti nesteidzīgai atpūtai.

DVĪŅI Šodien svarīgi pēc iespējas ātrāk un nekļūdīgāk noteikt prioritātes, kurām arī koncentrēt visu uzmanību. Ja iespējams, atturies no jauno projektu sākšanas, kā arī no auto dzīšanas uz remontu.

VĒZIS Apkopojot paveiktos darbus, vari konstatēt zināmas nepilnības. Par laimi, laikus atklātā kļūda būs viegli novēršama. Zvaigznes noteikti iesaka ieklausīties savā sirdsbalsī, nerīkoties pretēji tai!

LAUVA Par sevi var likt manīt konkurenti. Nav izslēgts, kāda Lauva var uz savas ādas izjust oponentu negodīgo rīcību. Ļoti būtiski neatbildēt viņiem ar to pašu, piekopt tikai atļautas metodes!

JAUNAVA Tev vajadzētu būt nedaudz atvērtākam saskarsmē ar līdzgaitniekiem. Centies rūpīgāk ieklausīties sarunu biedru sacītajā, nekļūt iedomīgs, neuzskatīt sevi par gudrāko pasaulē.

SVARI Pelēkā ikdiena tev kritīs uz nerviem. Gribēsi izrauties kaut kur ārpus pilsētas un izbaudīt jūru, dabu. Taču pacieties, drīz nāks brīvdienas un tu varēsi ar mierīgu sirdi doties, kurp vien acis rāda.

SKORPIONS Klausīties priekšniecības vai kolēģu teiktajā liksies aplami. Tev noteikti būs daudz ko iebilst. Tomēr ņem vērā, ka gandrīz ikviena piezīme no tavas puses var tikt uztverta kā personisks aizvainojums.

STRĒLNIEKS Centies darboties nedaudz apdomīgāk. Kur kādu lietu paņēmi, tur arī noliec to atpakaļ, citādi vēlāk pats šajā haosā nespēsi orientēties. Vakars solās būt romantikas un interesantu notikumu pilns.

MEŽĀZIS Būs nedaudz grūtāk koncentrēties tehniska rakstura pienākumiem. Šī diena ir labvēlīgāka darbam ar cilvēkiem, dažādām pārrunām, ideju ģenerēšanai. Zvaigznes iesaka atturēties no alkohola.

ŪDENSVĪRS Turies pie pārbaudītām vērtībām. Neskrien tik izmisīgi pakaļ visam novatoriskajam. Atceries, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Tagad nav ieteicams kārtot juridiskus jautājumus.

ZIVIS Būsi gatavs mesties cīņā, aizstāvēt savas intereses, nākotnes plānus. Tomēr nevajadzētu aizrauties ar pārlieku dedzīgumu, jo steigā radītās neuzmanības kļūdas var dārgi maksāt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu