Tiešām? 100 000 € vērtās VID durvis neizturēja pavasara vējiņu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Andris Latvers

Sociālo tīklu lietotājiem atkal ir iemesls patrīt mēles, un šoreiz par to parūpējušās Valsts ieņēmumu dienesta (VID) durvis, kas esot salūzušas. «Bēda. 100 000 eiro vērtās VID durvis, kas ir unikāli uzkonstruētas un glābšot no caurvējiem, neizturēja...» sociālajos tīklos vēsta iedzīvotāji.

Kāds sociālo tīklu lietotājs norūpējies: cik izmaksās durvju salabošana? Tikmēr kāds cits iesaka VID vērsties labdarības organizācijā «Ziedot.lv», lai tauta palīdz saziedot jaunām durvīm.

Ne bez sarkasma kāds arī raksta, ka esot lepns, ka ir nodokļu maksātājs un ka ņēmis līdzdalību šā šedevra radīšanā.

Šobrīd VID ēkā atjaunota abu ieejas durvju darbība, portālu TVNET informēja VAS «Valsts nekustamie īpašumi», kā īpašumā ir VID ēka, korporatīvās komunikācijas vadītāja Inta Plūmiņa.

«VID ēkas durvīm garantijas ietvaros bija nepieciešama durvju vadības bloka detaļas nomaiņa, kā arī siltā gaisa aizkara remontdarbi un siltā gaisa padeves regulēšana,» precizē Plūmiņa.

Siltā gaisa padeves regulēšanu vienām durvīm plānots pabeigt līdz šīs nedēļas beigām. Nepieciešamie tehniskie darbi tiek plānoti secīgi, lai VID ēkas darbiniekiem un apmeklētājiem nodrošinātu nepārtrauktu iekļuvi ēkā.

Visi minētie darbi notiek garantijas servisa ietvaros, neradot papildu izmaksas.

Kā ēkas īpašnieks VNĪ pateicas apmeklētājiem un VID darbiniekiem par izrādīto savstarpējo izpratni, kas saistīta ar īslaicīgajām neērtībām, kas radušās tehnisko darbu veikšanas laikā.

Durvis tika uzstādītas pagājušā gada maijā. Kopējās izmaksas aptuveni 101 tūkstotis eiro - darbi ietvēra ēkas ieejas mezglu kompleksu.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Tad ziņo par to un laimē divas biļetes uz kinoteātri «Multikino»!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu