Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/06/8289808t1h8ce4.jpg)
Nepieciešams:
- 6 vistas stilbiņi
- 100 grami ūdens
- 70 grami tomātu mērces
- 70 mililitri baltā etiķa
- 50 grami brūnā cukura
- 4 tējkarotes sviesta
- 2 tējkarotes sāls
- 2 tējkarotes Vusteršīras mērces
- 2 tējkarotes sinepju
- 2 tējkarotes čili pulvera
Pagatavošana:
Cepeškrāsni liek sildīties uz 200 grādiem. Vistas stilbiņus kārto cepamajā traukā.
Bļodā sajauc kopā ūdeni, tomāti mērci, etiķi, brūno cukuru, sviestu, sāli, Vusteršīras mērci, sinepes un čili pulveri. Visu kārtīgi samaisa un pārlej pāri vistas stilbiņiem. Cepamajam traukam liek virsū alumīnija foliju.
Stilbiņus cep apmēram 30 minūtes, apgriež tos otrādāk un cep vēl 30 minūtes.