Liepiņš: «Komersant Baltic Daily» būtu jāatsauc informācija par «Radio SWH» pārdošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

AS «Radio SWH» prezidents Zigmars Liepiņš ir neizpratnē par «it kā savu piedāvājumu pārdot radio», kā arī par skaitļiem, kas šodien publicēti laikrakstā «Komersant Baltic Daily» (KBD), un uzskata, ka avīzei būs jāatsauc nepatiesā informācija, informēja «Radio SWH» pašreklāmas nodaļas vadītāja Dace Mence.

KBD ceturtdien rakstīja, ka uz sarunām Rīgā ieradies Itālijas radiostaciju tīkla «Radio DJ» pārstāvis Frančesko Kasello un tuvākajā laikā tikšot pieņemts lēmums par «Radio SWH» pārdošanu. Pēc laikraksta aprēķiniem, itālieši varētu maksāt 4,5–6 miljonus ASV dolāru (2,53–3,37 miljonus latu).

Mence apliecināja, ka tikšanās ar Itālijas «Radio DJ» pārstāvjiem tiešām notikusi, taču tās gaitā pārrunāti abu mediju programmas veidošanas principi un iespējamās sadarbības formas.

\"Zigmārs
Foto: Normunds Mežiņš/AFI

Liepiņš, kas patlaban atrodas atvaļinājumā Londonā, paudis izbrīnu par skaitļiem, kas jau pirms abu pušu pirmās tikšanās publicēti KBD, un uzskata, ka avīzei būs jāatsauc nepatiesā informācija.

«Radio SWH» prezidents informējis, ka radio darbinieki pieredzes apmaiņas nolūkā bieži dodas uz citu valstu radiostacijām un ar prieku uzņem pie sevis kolēģus no ārzemēm.

«Milzīgā ažiotāža, ko masu saziņas līdzekļos sacēlušas baumas par «Radio SWH» iespējamo pārdošanu Itālijas radiostaciju tīklam «Radio DJ», tikai apliecina AS «Radio SWH» vērtību mediju tirgū un sabiedrībā kopumā,» uzskata Liepiņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu