Sadurtā Grasmaņa veselības stāvoklis stabilizējas [papildināts]

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sadurtā firmas «Pasadena Group Promotion» īpašnieka Ojāra Grasmaņa veselības stāvoklis ir stabilizējies un pacients ir atguvis samaņu.

Kā aģentūra LETA uzzināja Rīgas 1. slimnīcā, Grasmaņa veselības stāvoklis pašlaik ir «nedaudz stabilāks», tomēr viņš joprojām atrodas Reanimācijas nodaļā. Sīkākas ziņas par Grasmaņa veselības stāvokli slimnīca nesniedz.

Advokāte: konfliktā ar «Pasadenas» īpašnieku Dubass aizstāvējās 

«Radio SWH+» dīdžejs Alekss Dubass firmas «Pasadena Group Promotion» īpašnieku Ojāru Grasmani sadūra aizstāvoties, uzskata Dubasa advokāte Sarma Dūce.

Dūce aģentūrai LETA pirmdien atturējās izpaust plašāku informāciju par notikušo, norādot, ka tas var traucēt krimināllietas izmeklēšanā. Tomēr advokāte pauda stingru pārliecību, ka Dubass ir aizstāvējies, nevis uzbrucis. Par to, kādēļ izcēlies konflikts starp abiem vīriešiem, juriste nevēlējās stāstīt.

14. februāra vakarā klubā «PuPu Lounge» starp «Radio SWH+» dīdžeju Aleksu Dubasu un Grasmani izcēlās kautiņš, kura laikā Grasmanis tika nomests uz virtuves galda un Dubass ar virtuves nazi sadūra viņu krūškurvī. Naža dūriens skāra Grasmaņa sirdi.

Dubass, kura organismā policija neilgi pēc konflikta konstatēja 0,8 promiles alkohola, tika ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Ierosināta krimināllieta par smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Policija noskaidro notikušā apstākļus.

Kluba «PuPu Lounge» īpašnieks Bruno Ivzans aģentūrai LETA atzinis, ka neizprot, kā kautiņa dalībnieki varēja nokļūt kluba virtuvē, kur arī paņemts izmantotais ierocis — virtuves nazis.

«Manā klubā ir pietiekoši kompetenti un informēti apsargi», skaidroja Ivzans. Šāda veida incidents klubā notiekot pirmo reizi.

Lai izvērtētu notikušo un novērstu tamlīdzīgas situācijas nākotnē, kluba īpašnieks visiem kluba darbiniekiem rīkošot īpašu sapulci, bet pret apsargiem nekādas pretenzijas netikšot izvirzītas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu