Benijs Benasi uzstāsies Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā vasarā visu Latviju pāršalca Benija Benasi hits «Satisfaction» — tas skanēja garām braucošajās automašīnās, vasaras kafejnīcās, diskotēkās — visur. Seksīgā, lieliski elektroniski apstrādātā sievietes balss basu ritma pavadībā ir pilna enerģijas un liek sirdij sisties straujāk.

Šā hita autors — itāliešu dīdžejs Benijs Benasi — pašlaik atrodas savas karjeras virsotnē. Dzimis 1967. gada 13. jūlijā Vēža zīmē, viņš izskatās krietni jaunāks par saviem 36 gadiem.

Benasi dzīvo pasakainā pilsētiņā Reggio Emilia, apmēram 100 kilometrus uz dienvidiem no Milānas, kur ir ļoti garšīgs ēdiens un vēl labāka deju mūzika. Benijs Benasi strādā kopā ar savu brāli Alli Benasi, veidojot dažādus deju mūzikas projektus, kā producents un aranžētājs speciāli leiblam «Off Limits Production».

2003. gadā viņš kopā ar brāli izveidoja projektu «Benny Benassi presents The BIZ» un izdeva visas Eiropas deju mūzikas hitu «Satisfaction». Vairāk nekā sešas nedēļas šis singls atradās Francijas oficiālās hitu parādes pirmajā vietā, Vācijā «Satisfaction» mēneša garumā pārliecinoši noturējās otrajā vietā starp visvairāk pārdotajiem singliem.

Vēlāk ierakstītais albums «Hypnotica» ieņēma pirmo vietu Francijas visvairāk pārdoto albumu TOP 5, bet singls «Satisfaction» tika no jauna izdots pazīstamajā leiblā «Ministry of Sound» Lielbritānijā. Tur tas nekavējoties iekaroja 2. vietu starp Lielbritānijas visvairāk pārdotajiem singliem.

Singlam «Satisfaction» sekoja «Able to Love». Patlaban jau četras dziesmas no Benija Benasi albuma «Hypnotica» atrodas Eiropas radiostaciju, arī Latvijas, «karstajā rotācijā» — «Satisfaction», «Able to Love», «Don’t Touch Too Much», «No Matter What You Do».

Benija Benasi albumu «Hypnotica» 2003. gadā Latvijā izdeva ierakstu kompānija «Baltic Records Group». 2004. gada 19. martā ap pusnakti slavenais dīdžejs viesosies Latvijā, klubā «Nautilus» (Vecrīgā, Kungu ielā 8). Kluba apmeklētāji dzirdēs ne tikai Benasi labi zināmos hitus, bet arī interesantus pazīstamu izpildītāju remiksus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu