«MA-1 Datori» iegūst ISO 9001: 2000 sertifikātu  

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «MA-1 Datori»

Kā ziņo Ieva Zemīte, SIA «MA-1 Datori» Sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste, uzņēmums pirms Lieldienām ir veiksmīgi ieguvis ISO 9001: 2000 sertifikātu.

Izsniegtais sertifikāts apliecina to, ka Latvijas lielākā datortehnikas ražotāja «MA-1 Datori» vadības sistēma pilnībā atbilst starptautisko standartu prasībām. Sertificētā kvalitātes vadības sistēma aptver visas galvenās «MA-1 Datori» darbības jomas — ražošanu, tirdzniecību un servisu. Sertifikātu marta nogalē ir izsniegusi Šveices auditorfirma «Societe Generale de Surveillance».

«Vadības sistēmas kvalitātes paaugstināšana ir svarīgs priekšnosacījums tālākai izaugsmei. Tas mūsu uzņēmumam paver iespēju veiksmīgāk konkurēt tirgū. Iegūtais sertifikāts dod papildus konkurences priekšrocības arī tiem uzņēmumiem, kuri savu datoru ražošanu uztic mūsu speciālistiem. Kā zināms, mēs ražojam datorus ne tikai ar savām preču zīmēm «Matrix» un «Master», bet izpildām arī citu IT uzņēmumu pasūtījumus un ražojam datorus ar viņu preču zīmēm. Tagad visiem mūsu klientiem un sadarbības partneriem ir papildus iemesls būt drošiem, ka no mums saņems tikai kvalitatīvas preces un pakalpojumus,» uzsver «MA-1 Datori» valdes priekšsēdētājs Ints Balodis.

Uzņēmums informācijas tehnoloģiju jomā darbojas jau 11 gadus. «MA-1 Datori» pašlaik ir lielākais Latvijas datoru ražotājs, kurš par tādu kļuva 2003. gada vasarā atpērkot a/s «MicroLink Datori» no Baltijas lielākā IT koncerna «MicroLink». Nopirktā akciju sabiedrība reorganizācijas rezultātā tika iekļauta «MA-1 Datori» sastāvā, taču firmai pieder kapitāla daļas vēl vairākos citos Latvijas IT uzņēmumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu