Latvijas Atvērtā koda asociācija izsludina akciju «Uzliec draugam «Linux»»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sourceforge.net

Latvijas Atvērtā koda asociācija (LAKA) ir izsludinājusi akciju «Uzliec draugam «Linux»», kurā tiks sniegta palīdzība visiem, kas gribēs izmēģināt operētājsistēmu «Linux» un atvērtā koda datorprogrammas. Akcijas norises laiks ir šā gada vasara.

Akcijā visiem interesentiem, kuri izteiks vēlmi izmēģināt «Linux» datorsistēmu pa e-pasta adresi info@laka.lv, tiks nosūtītas sistēmu administratora koordinātes, kurš akcijas laikā par velti uzstādīs «Linux» datorsistēmu. Pa šo pašu e-pasta adresi var pietiekties tie sistēmu administratori, kas vēlas piedalīties akcijā. Pieteikumā norādāma kontaktinformācija, motivācija un pieredze. LAKA mājas lapā tiks izveidots publiski pieejams šo «Linux» sistēmas administratoru reģistrs. LAKA aicina visus Latvijas «Linux» sistēmu administratorus akcijā sniegt bezmaksas palīdzību arī bez LAKA starpniecības.

Papildus akcijai LAKA šovasar organizē arī seminārus par «Linux» izmantojuma iespējām sadzīvē, uzņēmumos un valsts pārvaldē (it īpaši lietvedībā). Paralēli semināra norisei tiks demonstrēti datori ar «Linux» un populārākajām atvērtā koda ofisa un serveru datorprogrammām. Semināra pieteikumus var sūtīt uz e-pasta adresi info@laka.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu