Foto: Reklāmas foto

Jau sesto gadu telekompānija TV3 Latvijas skatītājiem ik dienas piedāvā kvalitatīvu un izklaidējošu programmu vislabākajai atpūtai. Rudens sezonā ikviens skatītājs TV3 programmā varēs atrast sev interesantus raidījumus, filmas, TV spēles un šovus.

TV3 rudens sezonas grandiozākais projekts ir realitātes šovs «Džungļu zvaigzne». Tā ir piedzīvojumu spēle, kurā tiek pārbaudīta sabiedrībā pazīstamu cilvēku izturība un spēja izdzīvot apstākļos, kādus viņi līdz šim nav pieredzējuši. Piecpadsmit zvaigznes no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas dodas uz Malaizijas džungļiem, kur tām jāpavada 15 dienas, dzīvojot minimāla komforta apstākļos. No 6. līdz 10. septembrim katru vakaru plkst. 20.15 skatieties šova ievadraidījumus, savukārt no 12. septembra «Džungļu zvaigzne» būs skatāma katru svētdienu plkst. 20.15 un pirmdienās plkst.18.30. 

Jau no 28. augusta sestdienu rītos TV3 atgriežas ģimenes rīta raidījums «Cepu, cepu…». Savukārt no 30. augusta katru darbdienas rītu un pēcpusdienu bērnus gaida aizraujoši piedzīvojumi kopā ar «Bērnu rīta» vadītājiem Roļiku un Sērfiju. «Bērnu rītā» šoruden gaidāmas arī jaunas multfilmas, piemēram, «Jugio», «Meklējot Šinzo» un jaunie «Digimoni 4».

Savu trešo sezonu TV3 no 1. septembra sāks Latvijā populārākā intelekta spēle «Gribi būt miljonārs?» ar Mārtiņu Ķibildu vadītāja krēslā. 11. septembrī atsākas anekdošu šovs «Zvaigzne Nr. 1» ar Fredi, bet 12. septembrī — brīvo siržu spēle «Trešais lieks».

Tāpat kā līdz šim TV3 saviem skatītājiem piedāvās labākās filmas no pasaules lielākajām kinostudijām.

3. septembrī ar latviešu filmas «Es mīlu jūsu meitu» televīzijas pirmizrādi Latvijā TV3 debitēs jauns filmu cikls «TV3 piektdienas komēdijas». Piektdienu vakaros turpmāk būs skatāmas populāras ģimenes komēdijas.

Tāpat rudenī telekompānija TV3 turpinās demonstrēt visā pasaulē atzinību guvušus seriālus, kur pie TV ekrāniem tiek aicināti kā lielie, tā mazie, seriālu cienītāji.

No 6. septembra katru darbdienu melodrāmu cienītājiem TV3 piedāvās pilnīgi jaunu, šogad uzņemtu Meksikas seriālu «Marianna Montenegro». Neparastais un aizraujošais stāsts par skaisto Mariannu lepojas ar intrigām un negaidītiem pavērsieniem bagātu scenāriju. Netrūkst arī baumu, māņticības un leģendu. Piemēram, runas par sievieti, kas vienmēr tērpjas melnā, jo pār viņu gulstas smags lāsts… Galvenajās lomās jau iecienītie melodrāmu aktieri Horhe Salinass un Sesars Evora, kā arī uzlecošā zvaigzne Alehandra Barosa.

Savu mājvietu TV3 nu jau tradicionāli radusi UEFA Čempionu līga futbolā. Pirmās Eiropas labāko futbola klubu spēles skatieties jau no 15. septembra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp