«Firefox» pārsniedzis 5 miljonu robežu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Spread Firefox»

Pārlūkprogramma ar atvērto izejas kodu nepielūdzami turpina paplašināt savu klientu bāzi, modinot intereses vilni par alternatīvām «Microsoft Internet Explorer».

Spread Firefox

Deivids Makginness, «Mozilla» projekta dalībnieks, teic, ka intereses uzliesmojumu par šo pārlūkprogrammu ir izraisījušas «Microsoft Internet Explorer» problēmas. ««Firefox» aizvien biežāk kļūst par vislabāko pārlūkprogrammu tiem, kas ir atēdušies spyware un citas interneta riebeklības.» Pēc Makginnesa vārdiem, «Mozilla» izstrādātāji sagaida jaunu intereses uzliesmojumu par šo pārlūkprogrammu pēc versijas 1.0 iznākšanas, kas paredzēta 9. novembrī.

«Red Monk» analītiķis Džeimss Governors piebilst, ka «Firefox» piesaista ne tikai lietotājus, interesi par to demonstrē arī programmnodrošinājuma piegādātāji. «Pēdējos septiņus gadus neatkarīgie programmatūras izstrādātāji atbalstīja tikai IE, taču tagad stāvoklis ir mainījies. Mēs sākam novērot, ka aizvien biežāk tiek radītas internetalietojumprogrammas, kas atbalsta gan IE, gan arī «Firefox».»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu