Fils mīl… Jolantu Gulbi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Tas, ka Jolanta Gulbe ir viena no izskatīgākajām un šarmantākajām «Talantu fabrikas 4» pasniedzējām, dzirdēts ne reizi vien. Taču realitātes šova dalībnieks Fils spēra soli tālāk un paziņoja, ka Gulbe viņu ir pilnībā apbūrusi. Savas jūtas viņš neslēpj ne no savas simpātijas, ne no «Fabrikas» skatītājiem.

Lai gan visi zina, ka Jolantai Gulbei ir ģimene, vīrs un divi mazi draiskuļi, Filu tas netraucē pasniedzējai atzīties savās jūtās. Puisis paziņoja, ka Jolantas šarms viņu pilnībā apbūris un viņš savā vokālajā pedagoģē iemīlējies līdz ausīm.

«Jolanta Gulbe man ļoti patīk jau kopš deviņu gadu vecuma, kad pirmo reizi viņu ieraudzīju televīzijā. No manas puses tas nav nekāds joks, bet gan nopietnas jūtas,» pārliecināti stāsta Fils. Savukārt pasniedzēja, sirsnīgi smejot, Filam steidz atgādināt, ka viņam pienācis laiks iedzert aspirīnu (lai nedaudz nomierinātos). «Manuprāt, tas ir joks!» pasmaidījusi saka Gulbe un vaicā, vai ļaudis tiešām tādām lietām tic?! «Ak dievs, tas nu gan ir smieklīgi! Ikvienā šovā atrodas kāds, kurš izrāda simpātijas, un man tas nav nekas jauns vai pārsteidzošs. Fils ir jauns puisis, un domāju, ka šādi paziņojumi viņa dzīvi dara jautrāku. Tas ir joks.»

Tiesa, komplimenti paliek komplimenti, un uzklausīt tos tīk ikvienam, arī Jolantai. No komplimentiem viņa nevairās, un arī vīrs pret tiem iebildumus neceļot. Par notikumiem «Fabrikā» viņš esot informēts, un Jolanta apgalvo, ka greizsirdīgs viņš neesot.

Protams, Fils apzinoties, ka viņa simpātija ir precējusies un Jolantai ir bērni. Bet viņa jūtas tas nespēj slāpēt. «Tas nekādā gadījumā nav joks! Pret šo jauko sievieti jūtu kvēlas simpātijas. Viņa man šķiet apburoša un šarmanta. Protams, zinu, ka viņa ir precējusies, bet sirdij jau nepavēlēsi…» nopūšas Fils. Savas simpātijas «fabrikants» izrāda, kā māk, bet ne vienmēr viņam tas izdodas. «Taču es ļoti cenšos. Manas simpātijas nav pašreklāma vai teātris. No manas puses tas ir nopietni — esmu patiess. Kā jūtos, tā arī uzvedos!» lakonisks ir šova dalībnieks.

Jāpiebilst, ka neilgi pēc iekļūšanas «Fabrikā» Fils izšķīrās ar draudzeni. Tolaik bēdas remdēt viņam palīdzēja Goldas laipni pasniegtais plecs. Savukārt pavisam nesen puisis televīzijā paziņoja, ka viņam atkal ir otrā pusīte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu