Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/12/8736976t1h3c0d.jpg)
Nepieciešams:
Kartupeļi 3 gab.
Ola I gab.
Milti 20 g
Burkāns I gab.
Sīpols I gab.
Desa 100 g
Tomātu mērce 25 g
Krievijas siers 100 g
Sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Uz rupjās rīves sarīvē kartupeļus un sajauc tos ar olu, miltiem, sāli un pipariem.
Burkānu sarīvē, bet sīpolu, desu un papriku sagriež
gabaliņos, visu apcep. Kartupeļu masu izklāj uz pannas un apcep no vienas puses.
Apcepto kartupeļu masu apgriež uz otru pusi, uzsmērē tomātu mērci un virsū kārto apceptos dārzeņus ar desu.
Visu pārkaisa ar rīvētu sieru un cep zem vāka uz mazas uguns.
Desas vietā var izmantot saceptu malto gaļu vai kūpinājumus.
3 personām, vienai porcijai — 297 kcal