«Lattelekom» sadarbībā ar ASV vēstniecību Rīgā, Latvijas Republikas Ārlietu ministriju un Latvijas Televīziju nodrošinās ASV prezidenta Džordža V. Buša vizītes Latvijā tiešraidi interneta portālā «Apollo».

««Lattelekom» ir liels gods būt par šā nozīmīgā notikuma oficiālo interneta tiešraides nodrošinātāju,» saka Nils Melngailis, «Lattelekom» valdes priekšsēdētājs. «ASV prezidenta vizītei Latvijā būs pievērsta daudzu pasaules valstu sabiedrības un mediju uzmanība. «Apollo» interneta tiešraide ļaus sekot līdzi notikumiem Rīgā no jebkuras vietas pasaulē. Prognozējam, ka šo iespēju izmantos apmēram 180 000 interneta lietotāju Latvijā un 40 000 ārvalstīs.»

«Bušs Latvijā» interneta lietotājiem

«Apollo» ([s:7153]) Latvijā būs vienīgais interneta portāls, kas nodrošinās iespēju tiešraidē sekot līdzi Džordža Buša vizītes pasākumiem.

No 3. maija portāla «Apollo» lietotājiem ir pieejama speciāla sadaļa «Bušs Latvijā», kur ir atrodama plaša informācija par ASV prezidenta gaidāmo vizīti, Latvijas un ASV starpvalstu attiecību vēsturi, kā arī Džordža Buša biogrāfija.

6. un 7. maijā ikviens «Apollo» lietotājs interneta tiešraidē varēs sekot līdzi ASV prezidenta vizītei Latvijas galvaspilsētā. Interneta tiešraidē tiks translētas Latvijas Televīzijas veidotās reportāžas par svarīgākajiem vizītes pasākumiem.

Lai Džordža Buša vizītei pilnībā varētu sekot arī ārvalstu interneta lietotāji, translācija tiks nodrošināta arī angļu valodā, un tas veicinās Latvijas tēla atpazīstamību pasaulē.

«Lattelekom» tehniskais atbalsts Džordža Buša vizītei

Tā kā «Lattelekom» ir liela pieredze valstiski svarīgu pasākumu nodrošināšanā ar sakaru pakalpojumiem, ASV prezidenta vizītes laikā uzņēmums īstenos ASV vēstniecības Rīgā un Rīgas Domes pasūtījumus par balss un datu pārraides pakalpojumu nodrošināšanu dažādos ar vizīti saistītos objektos. Tas ir pozitīvs «Lattelekom» daudzpusīgo tehnisko iespēju novērtējums un liecina, ka uzņēmums ir spēcīgs integrētu informācijas tehnoloģijas un telekomunikāciju risinājumu sniedzējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp