Izskatīgais savedējs Auziņš

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:www.dailesteatris.lv

Jau ilgāku laiku savos televizoru ekrānos varam vērot visnotaļ intriģējošo LNT iepazīšanās spēli «Mīl, nemīl», ko vada Sindija Vilde un Dailes teātra aktieris Ivars Auziņš. Viņš tic, ka savu otro pusīti ir iespējams atrast televīzijas spēlē, jo arī pats ir piedzīvojis mīlestību no pirmā acu skatiena. Ivars gan ir arī pārliecinājies, ka sievietes mēdz būt kā sirēnas, kas veikli iemācās nospēlēt vīrieša ideālo sievieti…

Nav daudz tādu pašmāju raidījumu kā LNT iepazīšanās spēle «Mīl, nemīl», par kuru internetā var izlasīt vienīgi pozitīvas skatītāju atsauksmes. Kur slēpjas raidījuma veiksmes formula? Spēles vadītājs aktieris Ivars Auziņš uzsver, ka visa pamatā ir iepriekš rūpīgi izfunktierēts un izplānots spēles formāts. «Jau

sākumā vienojāmies, ka mēs veidosim raidījumu par mīlestību. Protams, spēlei ir izklaidējošs raksturs, tomēr visi dalībnieki — grib viņi to vai ne -šo spēli uztver nopietni. Turklāt ļoti lielā mērā spēles dalībnieki esam arī mēs ar Sindiju — mēs ļoti daudz ko nezinām par dalībniekiem, par to, kādus priekšnesumus viņi rādīs, mēs pat nenojaušam, kurš no dalībniekiem ir melis!» stāsta Ivars.

Trakie trisdesmitgadnieki

Spēles dalībnieku vidējais vecums ir 25–30 gadi. Ivars to sauc par zelta vecumu, jo dalībnieki kameras priekšā atļaujas izdarīt daudz ko vairāk, nekā tas ir ar gados ļoti jaunām meitenēm un puišiem. Trisdesmitgadnieki kameras priekšā var saplēst ģitāru, nodzīt matus, no griestiem nolaisties ar virvi, lasīt Ziedoņa dzeju vai apmest salto. Šīs lietas Ivaram ir saprotamas, jo arī viņš pats mīlestības dēļ savulaik ir iekūlies autoavārijā, ar stopiem braucis tālus gabalus, lai tikai satiktu mīļoto meiteni.

Kādiem dalībniekiem spēle veicas?

«Esmu ievērojis, ka veicas tiem, kas ļaujas sajūtām un nemēģina izskaitļot meli. Kāda jēga to darīt? Kāpēc braukt ceļojumā ar cilvēku, kurš īsti nepatīk? Man patīk tie dalībnieki, kas saka: «Es izvēlējos meli, bet lai taču viņam tiek ceļojums! Man viņš patīk, tāpēc es saprotu, ka viņš patīk ari kādai citai, un lai viņiem veicas.» Tas ir feini,» atzīst Ivars.

Sievietes sirēnas

Ivars domā, ka katram ir kāds noteikts cilvēka ideāls, ko kādreiz cer satikt, lai veidotu saskanīgas attiecības. «Bet dažreiz man šķiet, ka sievietes ir kā sirēnas, kas šķietami atgādina tavu ideālu, un tu iekriti. Pēc laika izrādās, ka tā bijusi vien mirāža. Beigās saproti, ka atrast to īsto, kas arī pēc satura atbilstu tavam ideālam, nav nemaz tik vienkārši,» tā Ivars.

Vai Ivars tic mīlestībai no pirmā acu skatiena? «Ari es to esmu piedzīvojis, tāpēc ticu, ka savu īsto cilvēku ir iespējams atrast arī iepazīšanās spēlē. Man šķiet, ka cilvēki pārāk daudz paļaujas uz savu prātu, bet neklausa sirdi un tā ari nonāk strupceļā…» tā Ivars. Viņš pats pašlaik ir pārliecināts, ka ir sastapis savu īsto otro pusīti. «Taču vienlaikus esmu sapratis, ka mīlēt ir jāmācās visu mūžu. Jo mums ir jāiemācās klausīties un sadzirdēt otra teikto, saprast notiekošā cēloņus,» uzsver Ivars.

Filmēšanās

Jau rakstījām, ka šovasar tiek plānota jauna seriāla — ģimenes drāmas 42 — filmēšana. Šajā projektā aktieru pamatsastāvā iekļauts arī Ivars. «Man paredzēta visai interesanta loma — būs jāatveido visai avantūrisks, mudīgs un kustīgs cilvēks. Šī loma man ir īpaši interesanta, jo es spēlēšu sev pretēju, bet labi saprotamu cilvēku,» lomu raksturo Ivars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu