Spēlē «Mīl, nemīl» mainās vīrieši

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Jau septembra sākumā LNT atgriežas iepazīšanās spēle «Mīl, nemīl». Jaunajā sezonā blakus apburošajai raidījuma vadītājai Sindijai Vildei stāvēs cits partneris — Ivara Auziņa vietā spēli vadīs «Radio NABA» raidījuma «Brīvais vilnis» vadītājs Roberts Kļimovičs.

Roberts ir uzņēmējs, taču viņš pats atzīst, ka prieku gūst tieši no darba medijos. Pirms kāda laika viņš un Roberts Gobziņš radīja radioraidījumu «Brīvais vilnis», kurā tiek runāts par dažādām atkarībām. Roberts Kļimovičs neslēpj, ka atkarības ir pazīstamas arī pašam. «Alkoholisms mūsu sabiedrībā ir viena no lielākajām problēmām. Uzskatu, ka par to ir jārunā atklāti,» uzsver Roberts.

Jautāts, kādu iemeslu dēļ viņš ir iesaistījies arī televīzijas raidījuma «Mīl, nemīl» veidošanā, Roberts atsmej, ka iepazīšanās tēma ir bijusi aktuāla kopš Ievas parādīšanas šaisaulē.

«Šā raidījuma ideja ir feina. Jo vairāk tāpēc, ka mūsu valstī demogrāfiskā situācija nav tā spožākā…» secina Roberts un piemetina: «Es tikai ceru, ka man nekad nenāksies vadīt pārraidi, kurā mēģinās iepazīties divi viena dzimuma pārstāvji…»

Kāpēc no raidījuma aizgāja līdzšinējais tā vadītājs aktieris Ivars Auziņš? Ivars atzīst, ka pašlaik viņš aktīvi pievērsies mūzikas lietām (Ivars spēlē grupā «Air-space») un ka viņam jāstrādā pie jaunās lugas «Spilvencilvēks». Tās pirmizrāde Dailes teātrī paredzēta 19. novembrī. Izrādē Ivars atveido galveno lomu.

«Raidījumā ir mainīti arī spēles noteikumi, tāpēc, redzot izmaiņas, domāju, ka skatītājiem būs skaidrs, kāpēc es raidījumā vairs neesmu…» piemetina Ivars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu