Kristina Orbakaite pret Filipu Kirkorovu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Dziedātāja Kristina Orbakaite gatavojas prezentēt savu jauno koncertprogrammu, ar kuru uzstāsies vienā no galvenajām Krievijas koncertzālēm. Tam par godu rīkotajā preses konferencē māksliniecei vajadzēja atbildēt uz daudziem jautājumiem, kas saistās ar "zvaigžņu ģimeni".

Dekorācijas uz skatuves vēl nav uzstādītas, taču Kristina jau centīgi mēģina ar saviem aktieriem.

Lai izstāstītu par jauno koncertprogrammu un jauno disku "My Life", kura nākšana klajā paredzēta vistuvākajā laikā, Kristina preses konferencē tikās ar žurnālistiem. Taču preses pārstāvju jautājumi maz skāra dziedātājas radošo darbību, pārsvarā žurnālisti interesējās par Krievijas estrādes "princeses" privāto dzīvi, jo īpaši par viņas attiecībām ar "zvaigžņu ģimeni".

Tika skarta arī Filipa Kirkorova un Irinas Arojanas tēma, tā sakot: jums, Kristina, šajā preses konferencē tiek uzdoti diezgan nepatīkami jautājumi, bet jūs paciešat un atbildat cēli, varējāt arī Filipu iemācīt uzvesties, kā zvaigznei pienāktos. Kristina ieturēja pauzi, kuras laikā izdomāja, kā korektāk atbildēt uz šo jautājumu. Tad viņa pateica, ka kopā ar Allu Pugačovu centās "zēnu audzināt", bet "zēns jau ir pieaudzis" un maz pakļaujas audzināšanai, kaut arī rada iespaidu, ka to dara. Dziedātāja piebilda: "Starp citu, žurnālistiem, zinot par Filipa viegli uzliesmojošo raksturu, vajadzētu būt atturīgākiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu