Džerija Halivela gaida bērnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Bijusī grupas «Spice Girls» dalībniece Džerija Halivela nākampavasar laidīs pasaulē savu pirmo bērnu, vēsta britu žurnāls «Hello».

Dziedātāja saviem draugiem un tuviniekiem pavēstījusi priecīgo ziņu pagājušajā nedēļā, pusdienojot Losandželosā, vēsta laikraksts.

Bērna tēvs Saša Džervasi otrdien apstiprināja baumas ar apņemšanos rūpēties par jauno māmiņu un bērnu.

«Es esmu pilnībā apņēmies dot Džerijai un bērnam visu mīlestību un atbalstu, kas viņiem nepieciešams,» viņš pavēstīja.

Tiek uzskatīts, ka Džervasi romantiskās attiecības ar dziedātāju ir beigušās, tomēr viņš vēlas būt tik labs tēvs, cik vien viņš spēj. Savukārt jaundzimušajam tiks spēcīgi «šovbiznesa gēni», jo arī viņa topošais tēvs ir labi pazīstama persona izklaides industrijā.

39 gadus vecais Džervasi savulaik spēlēja bungas grupā «Bush», kas guva lielus panākumus ASV, bet pēc tam pievērsās scenāriju rakstīšanai. Viņš ir scenārija autors filmai «The Terminal», kurā piedalījās Toms Henkss un Ketrīna Zeta-Džonsa, bet nesen piekrita uzrakstīt scenāriju astoņdesmito gadu slavenā seriāla «Dallas» kino versijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu